Έξω φρενών η Μαρία Ηλιάκη για το περιστατικό με την κόρη της στις κούνιες - Εσύ τι θα έκανες;

Έξω φρενών η Μαρία Ηλιάκη για το περιστατικό με την κόρη της στις κούνιες - Εσύ τι θα έκανες;

Μία βόλτα με τη μικρή στις κούνιες κατέληξε να τη νευριάσει και να την προβληματίσει.

Σαφώς και δεν μπορείς να γνωρίζεις ποιον θα συναντήσεις κάθε μέρα. Και, όταν λέμε «ποιον», δεν αναφερόμαστε τόσο στο όνομα όσο στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα. Δεν τα βρίσκουμε όλοι με όλους και αυτό είναι λογικό. Γιατί έχουμε διαφορετικές αξίες στο μυαλό μας, διαφορετική αίσθηση του «σωστού» και του «λάθους», κ.ο.κ.

Η Μαρία Ηλιάκη, λοιπόν, πήρε την έξι μηνών κορούλα της και πήγαν στις κούνιες, όμως, συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο την έκανε έξω φρενών και την προβλημάτισε τόσο που ζήτησε τη γνώμη των followers της σχετικά με το τι θα έκαναν.

Το περιστατικό με τη Μαρία Ηλιάκη και την κόρη της στις κούνιες

Η 44χρονη παρουσιάστρια βρέθηκε στις κούνιες με τη μικρή. Όλα τα καθίσματα ήταν πιασμένα από άλλα παιδάκια την ώρα που έφτασαν, οπότε, όπως είναι φυσικό, στάθηκε στην άκρη να περιμένει κάποιο να αδειάσει. Παρά το ότι οι άλλες μανούλες έβλεπαν ότι κι άλλο παιδάκι περιμένει, όμως, η ώρα περνούσε και καμία δεν έκανε την κίνηση να βγάλει το δικό της για να μπορέσει να κάνει και το επόμενο.







«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα, κι εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι; Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα», ακούγεται να λέει η Ηλιάκη.

Το συμβάν, πέρα από το ότι την έκανε έξω φρενών, την προβλημάτισε μήπως έχει εκείνη λάθος και αντέδρασε υπερβολικά και έκανε μία σειρά από stories στον λογαριασμό της στο Instagram για να ρωτήσει τη γνώμη του κοινού πάνω σε αυτό.

https://www.instagram.com/p/CQTVPcyrqMm

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι δεν μπορείς να πεις ότι έχει και άδικο, δεδομένου ότι στο μισάωρο καμία άλλη μαμά δεν ευαισθητοποιήθηκε να σκεφτεί και τους άλλους που περιμένουν με τα παιδιά τους για να κάνουν κι αυτά κούνια. Αν εκείνη θα το σκεφτόταν στη θέση τους, πολύ εύκολα απορεί και ωρύεται που οι υπόλοιπες επέλεξαν μία άλλη οδό.

Εσύ, παρεμπιπτόντως, τι θα έκανες;

Δες περισσότερες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη, και την κόρη τους στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε δύσκολα τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα - Τα δύο βράδια που δε θα ξεχάσει

Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη πίσω από τις κάμερες, το σχολίασε ως και ο αγαπημένος της Στέλιος

Μαρία Ηλιάκη: «Το χάλια είναι λίγο μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι»