Μεγαλώνει η οικογένεια και η ευτυχία της Δούκισσας Νομικού

Μεγαλώνει η οικογένεια και η ευτυχία της Δούκισσας Νομικού

Η παρουσιάστρια και μοντέλο θα ζήσει μία πολύ συγκινητική στιγμή πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι. 

Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού...μεγαλώνει. 'Οχι δεν είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί (αν και θα μπορούσε), αλλά ετοιμάζεται να ζήσει τις χαρές ενός άλλου και αγαπημένου της προσώπου, που δεν είναι άλλος από τον αδελφό της Νικήτα. Η αδυναμία που του έχει είναι πολύ μεγάλη και όπως είναι φυσικό αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για εκείνη. 'Οπως και το δικό της καλοκαίρι το 2017, όταν παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Θεοδωρίδη.


https://www.instagram.com/p/CbAtWmUtSjH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Νικήτας ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην 'Αννα

Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στο Πρωινό, ο μεγαλύτερος αδελφός της Δούκισσας, Νικήτας, ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του, που δεν είναι άλλη από την 'Αννα Πρέλεβιτς. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο και μάλιστα δέθηκε ακόμη περισσότερο την περίοδο της πανδημίας. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη το ευτυχές γεγονός αναμένεται, χωρίς όμως να ξέρουμε το πότε ακριβώς, αλλά η πρόταση γάμου θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως έχει ήδη γίνει.



Ο Νικήτας Νομικός ασχολείται με τα ναυτιλιακά και γνώρισε την 'Αννα μέσω κοινών φίλων. Ταίριαξαν αμέσως και μάλιστα εδώ και λίγους μήνες συμβιώνουν. Η αδελφή του Δούκισσα έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία που έχει στον Νικήτα, γράφοντας μάλιστα σε κοινή τους φωτογραφία κάποια στιγμή ότι τον θεωρεί αναντικατάστατο: «Είσαι ο πιο γλυκός, προστατευτικός, αληθινός, έξυπνος, έντιμος και φιλότιμος άνθρωπος που ξέρω. Ο καλύτερος μεγάλος αδερφός του κόσμου» Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα και όλοι θυμούνται τον χορό του Νικήτα τη βραδιά της γαμήλιας δεξίωσης της αδελφής του, το καλοκαίρι του 2017. Φυσιογνωμικά πάντως μοιάζει περισσότερο στην μητέρα τους Ούρσουλα, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα ανήψια του και παιδιά της αδελφής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπορεί να το γελάς ακόμη, αλλά η Δούκισσα είχε ένα ατύχημα στις 22/2/2022

The 2Night Show: Η Δούκισσα εξήγησε τη διατροφή της κι ο Γρηγόρης νόμιζε ότι του έκανε πλάκα

Δούκισσα Νομικού - Αυτή ήταν η ζωή μου το 2021! Τα πιο wow year moments και τα άγνωστα ταξίδια