Αποθέωση της Αγγελικής Νικολούλη στο Twitter για άλλη μια φορά για την υπόθεση της Πάτρας

Αποθέωση της Αγγελικής Νικολούλη στο Twitter για άλλη μια φορά για την υπόθεση της Πάτρας

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα προκάλεσε αναταραχή στο πλατό της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη έλαβε για ακόμη μια φορά τα «συγχαρητήρια» των τηλεθεατών για την έρευνά της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. 

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, με αυτό το θέμα ασχολήθηκε και η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της, «Φως στο Τούνελ», το βράδυ της Παρασκευής (25/3).

Να σημειωθεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο οι θάνατοι των τριών κοριτσιών να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Το ανατριχιαστικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής

Οι αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη

Στη χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη έδωσε στη δημοσιότητα τον διάλογο που είχε με τη μητέρα των αδικοχαμένων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.


https://www.instagram.com/p/CbamcbQDbFp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι στο παρελθόν είχαν σχέσεις με τη μητέρα των κοριτσιών, αλλά και στοιχεία για την κατάσταση των παιδιών και κυρίως της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Το ανώνυμο τηλεφώνημα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» άγνωστη γυναίκα τηλεφώνησε με συνεργάτη της Αγγελικής Νικολούλη να λέει στην παρουσιάστρια: «Είχαμε ένα τηλεφώνημα. Μια γυναικεία φωνή η οποία ψιθυρίζοντας μάς είπε, “Μην ψάχνετε τίποτα, δεν θα βρεθεί τίποτα” και το έκλεισε αμέσως». Όταν η Αγγελική Νικολούλη ενημερώθηκε για το τηλεφώνημα σχολίασε: «Και το έκλεισε; Εντάξει!».



Ο δυναμισμός, λοιπόν, της παρουσιάστριας, η ενδελεχής έρευνα όλων των συνετελεστών της εκπομπής και η γενικότερη στάση της Αγγελικής Νικολούλη σε όλη αυτήν την πρωτόγνωρη υπόθεση με το θάνατο των τριών κοριτσιών έφεραν τα νούμερα τηλεθέασης μέχρι και στο 47,7%, αλλά έφεραν μαζί τους και την... αποθέωση στο Twitter.

Τα σχόλια που επαινούσαν την Αγγελική Νικολούλη για τη δουλειά της ήταν άπειρα και μπορείς να τα δεις στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ