Γη της ελιάς: Η δολοφονία του Νικήτα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η δολοφονία του Νικήτα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter

Ο ρόλος και η ψυχική ασθένεια του Αλέξη έχουν κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δολοφόνος για δεύτερη φορά γίνεται ο Αλέξης στη Γη της ελιάς, και το γεγονός αυτό σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό. Η εμμονή που έχει με τη Μυρτάλη τον οδηγεί στο να δολοφονήσει τον αδερφό του, Νικήτα, και το κοινό στο Twitter αντέδρασε έντονα. Άλλοι λυπήθηκαν που ο Νικήτας έφυγε τόσο νωρίς από τη σειρά, καθώς είχε καταφέρει να γίνει πολύ συμπαθής στους τηλεθεατές, ενώ άλλοι τα έχουν βάλει με την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου και τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, γιατί δεν θέλουν να βλέπουν τέτοια εγκλήματα.

Βέβαια, και η μητέρα του Αλέξη, Μαργαρίτα, πρωταγωνίστησε στα tweets, αφού τη θεωρούν υπεύθυνη για το γεγονός ότι ενώ γνωρίζει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο γιος της, δεν κινεί τις διαδικασίες για να ξαναμπεί σε ψυχιατρείο.

Η σκηνή λίγο πριν την δολοφονία «αγρίεψε» όσο καμία άλλη τους τηλεθεατές και το συμβάν πήρε και κοινωνική διάσταση. Όπως φαίνεται, στο κοινό δεν αρέσουν καθόλου αυτές τις σκηνές, έστω και αν γνωρίζουν ότι μιλάμε για μυθοπλασία. Πολλοί θεώρησαν πως με όλα αυτά τα τραγικά εγκλήματα που συμβαίνουν γύρω μας τα τελευταία χρόνια, οι τηλεοπτικές σειρές δε θα έπρεπε να προβάλλουν τέτοιες σκηνές.

Γη της ελιάς: Η Βασιλική απειλεί την Αρετή και το Twitter την αποθεώνει - Ένοχος ο Φίλιππος

Ο Στάθης «μαλακώνει» απέναντι στον Φίλιππο

Στο αποψινό επεισόδιο (28/3), οι Καπερνάροι αλλά και η οικογένεια της Χάιδως έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην επικείμενη δίκη μεταξύ του Φίλιππου και του Στέφανου. Η Βασιλική συναντά τον αδερφό της, τον Στέφανο, και τον παρακαλεί να χαμηλώσει τους τόνους στο δικαστήριο. Ο Στέφανος αντιδρά άσχημα και είναι κάθετος. Γίνεται έξαλλος που η αδερφή του τού έχει γυρίσει την πλάτη και αδιαφορεί για το γεγονός ότι ο άντρας της τον πυροβόλησε και παραλίγο να τον σκοτώσει.



Ο Λυκούργος δέχεται επίσκεψη από τον Στάθη, ο οποίος του ανακοινώνει ότι πλέον παίρνει το μέρος της Βασιλικής και του Φίλιππου και θα κρατήσει ουδέτερη στάση στο δικαστήριο. Ο Στάθης παρακαλά τον Λυκούργο να κάνει ό, τι μπορεί για να αθωωθεί ο Φίλιππος και ο Λυκούργος παίρνει μεγάλη χαρά.

Η Χάιδω χωρίζει τον Λυκούργο

Εν τω μεταξύ, νέες φουρτούνες περιμένουν τον Λυκούργο, αφού έχει να αντιμετωπίσει την επανεμφάνιση της Μέλπως, η οποία πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του χωρίς καν να τον ρωτήσει. Ο Λυκούργος ψάχνει να βρει τρόπο να το πει στη Χάιδω αλλά φοβάται την αντίδρασή της.


https://www.instagram.com/p/CakC9_rgYtr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Χάιδω, όμως, δε θα αργήσει να το καταλάβει τυχαία και θα γίνει τόσο έξαλλη που θα χωρίσει τον Λυκούργο!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τη δολοφονία του Νικήτα.

Cover photo: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Ανέστης πίσω από τα κάγκελα και το κοινό στο Twitter το απολαμβάνει

Γη της ελιάς: Για χάρη της Αθηνάς ο Ιάκωβος παίρνει τον νόμο στα χέρια του