Σασμός: Η πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το διαζύγιο της Θοδώρας

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το διαζύγιο της Θοδώρας

Την τύχη της Δρόσως από τις Άγριες Μέλισσες ζήλεψε προφανώς η Θοδώρα μας και αποφάσισε να επεκτείνει τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες. 

Μία νέα ζωή για την Αργυρώ και ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μία εξίσου νέα ζωή για δύο ακόμη ηρωίδες στον Σασμό του Alpha. Μετά την αποβολή της η Θοδώρα θέλει να αλλάξει ολοκληρωτικά και κάνει παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα μας θυμίσουν και λίγο τη Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες , ενώ η Στέλλα περιμένει έναν παλαιότερο έρωτα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Ωραίες οι προσδοκίες, αλλά η πραγματικότητα όμως μερικές από τις ηρωίδες μας, θα τις προσγειώσει απότομα.


https://www.instagram.com/p/CbaPEH8Nfsv

Το έριξε στο τραγούδι η Δανάη Παππά

Η ηθοποιός είχε κάνει μία σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στο Ιnstagram, όπου μας έδειχνε πως βρισκόταν στο booth από ένα studio και πως ηχογραφούσε κάποια τραγούδια. Δεν ήταν καθόλου άσχετη η ανάρτηση με όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια. Ενώ η Θοδώρα κάνει όνειρα για την οικογένεια της με τον Γιώργη και περιμένει το πρώτο της παιδί, η ξαφνική αποβολή της θα την βυθίσει αρχικά στην κατάθλιψη. Αυτό θα φέρει και μεγάλες συγκρούσεις με τον σύζυγό της και η Θοδώρα σε μία από τις γνωστές εκρήξεις του χαρακτήρα της, θα του ζητήσει και διαζύγιο. Αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αλλά φτάνοντας στο άλλο άκρο. Από γνωστή... μανικιουρίστα της Κρήτης, αποφασίζει να το ρίξει στο τραγούδι. Στις πονεμένες μελωδίες και όχι στις μαντινάδες και στα παραδοσιακά τραγούδια. Στο δρόμο της θα βρεθεί και ένας συνθέτης ο οποίος θα την σιγοντάρει και ως πιανίστας αλλά και μεταφορικά με συμβουλές, για να ακολουθήσει το όνειρό της.



Η οικογένεια της φυσικά ούτε να ακούσει για αυτό το ενδεχόμενο, είναι πολύ επιφυλακτικοί. Την ίδια επιφύλαξη έχει και ο αδελφός του Σταύρου, Βαγγέλης, για την Αργυρώ γιατί έχει περάσει δύσκολα στο παρελθόν και δεν θα είναι εύκολος ο δεσμός τους, αλλά και η μαμά της Αργυρώς, αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο. Βλέπει την κόρη της να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σταύρο (αυτή τη φορά δεν θα πέσει έξω) και να έρχεται όλο και πιο κοντά μαζί του. Όταν ο Σταύρος της κάνει πρόταση γάμου όμως, η Μαρίνα θα πιστέψει πως η κόρη της θα δεχτεί, από αντίδραση και όχι γιατί πραγματικά τον αγαπά βαθιά, όπως αγάπησε τον Αστέρη. Ωστόσο πιστεύει πως είναι η μόνη λύση για να αφήσει το παρελθόν πίσω της. Όμως η δίκη του Αστέρη, θα τα φέρει όλα ξανά...ανάποδα. Και θα έχουμε συναισθηματικά πισωγυρίσματα.


https://www.instagram.com/p/CanJyrqtxz9

Όχι μόνο όμως για την Αργυρώ αλλά και για την Στέλλα. Πρώτον θα είναι χαρούμενη που θα καταφέρει να τον αθωώσει. Δεύτερον γιατί θα θελήσει να του σταθεί στην εποχή μετά τη φυλακή, όπου θα νιώθει πληγωμένος και ευάλωτος. Αλλά θα βλέπει δυστυχώς ότι τα δικά της συναισθήματα δεν έχουν και την αντίστοιχη ανταπόκριση. Το μόνο ευχάριστο πάντως της σημερινής ημέρας, είναι η μερική αποδοχή από την πλευρά του Νικηφόρου του αισθήματος της μητέρας του Βασιλικής και του Μαθιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Δανάη Παππά είναι full in love- Η απόδραση στη Μαδρίτη με τον σύντροφό της

Σασμός: Η αθώωση του Αστέρη τον φέρνει αντιμέτωπο με την Αργυρώ στη νέα τους ζωή

Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και την δολοφονία του Στεφανή