Ο Βασίλης Μπισμπίκης κουράστηκε να μιλάει για τη σχέση με τη Βανδή και καταλαβαίνουμε το γιατί

Πατούλια Κατερίνα
Ο Βασίλης Μπισμπίκης κουράστηκε να μιλάει για τη σχέση με τη Βανδή και καταλαβαίνουμε το γιατί

Πόσες φορές να μιλήσει πια ο Βασίλης Μπισμπίκης για τον δεσμό του με τη Δέσποινα Βανδή και καταλαβαίνουμε απόλυτα το γιατί.

Στην συνέντευξη Τύπου για το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση Αντιγόνη, τον Αύγουστο στην Επίδαυρο.

Το pressing των δημοσιογράφων στον Μπισμπίκη

Δεν λες πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έκρυψε ποτέ τη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή. Και κοινές εμφανίσεις έχει κάνει το ζευγάρι και στα social media έχει ποζάρει μαζί και ό,τι μπορούν έχουν κάνει ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια για να σταματήσει το κυνηγητό των παπαράτσι.

Που να φανταζόταν όμως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πως όπου κι αν πάει, όπου κι αν σταθεί, ακόμα κι αν έπρεπε να μιλήσει για την Επίδαυρο, η Δέσποινα και η σχέση του θα ξεπηδούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Κι αυτή τη φορά, ο Μπισμπίκης φρόντισε να δώσει την απάντησή του με την πιο έξυπνη ατάκα προς τους δημοσιογράφους που σε κάθε ερώτηση, άφηναν μια σπόντα για τη Δέσποινα.

Άλλο συνήθεια, άλλο ευγένεια

«Έχετε τηλεοπτικές προτάσεις για σόου», ρώτησε η δημοσιογράφος τον Μπισμπίκη κι εκείνος φρόντισε να απαντήσει όπως αρμόζει στην ιδιότητά του:

«Πάντα με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που γίνονται για την τηλεόραση, μιλάμε μόνο για σίριαλ, αυτό που έχει να κάνει με το επάγγελμά μου. Μετά τις Μέλισσες υπάρχει μια στροφή προς τη μυθοπλασία και θα γίνουν ωραία σίριαλ», είπε ο Μπισμπίκης με την επόμενη ερώτηση να αφορά το Chart Show το οποίο παρουσιάζει η Δέσποινα στον Alpha.

«Το βλέπω, το βλέπω», είπε ο Βασίλης εμφανώς αγανακτισμένος με έναν δημοσιογράφο να παραδέχεται πως η κουβέντα πάει πάντα προς τα εκεί και μάλλον ο ηθοποιός ίσως δεν έχει συνηθίσει να είναι αυτό το βασικό θέμα συζήτησης.



«Δεν θέμα συνήθειας», είπε αφοπλιστικά ο Μπισμπίκης και κατέληξε: «Είναι θέμα ευγένειας».

Και είναι αλήθεια πως ο ηθοποιός υπήρξε κάτι παραπάνω από ευγενής στις δικές του απαντήσεις τόσο στο Studio 4 της EΡΤ που παραδέχτηκε πως λαμβάνει μεγάλη αγάπη από τη Δέσποινα, όπως και σε κάθε ερώτηση δημοσιογράφου.

Δέσποινα Βανδή: Η διπλή αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό φιλί (video)



Αλλά κι εκεί που οι δημοσιογράφοι δεν τον ρωτούν για τη Βανδή, ο ίδιος είναι εξίσου ευγενής και αποφεύγει να πάει την κουβέντα στη Δέσποινα, όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν έχει την ανάγκη να το κάνει. Όπως και στη συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην ΕΡΤ, που μια χαρά έγινε viral χωρίς να ειπωθεί λέξη για την προσωπική του ζωή.

«Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει», είχε πει ο Μπισμπίκης πριν μερικούς μήνες στο ξεκίνημα της σχέσης με τη Δέσποινα και το απέδειξε στο πρώτο δημόσιο φιλί με τη Δέσποινα πριν μερικές ημέρες στην Κύπρο.

Το ότι ένας άνθρωπος δεν κρύβεται για τη σχέση του και την προσωπική του ζωή δεν σημαίνει βέβαια πως θέλει να μιλάει μόνο για εκείνη. Αν πάλι κάποιοι άνθρωποι φτάσουν ως την Επίδαυρο για να τον δουν στην Αντιγόνη εξαιτίας της Δέσποινας, χαλάλι, όλοι έχουν να κερδίσουν από την εμπειρία αυτή.



Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση, η Δέσποινα είχε γυρίσει την κουβέντα όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε:

«Ο αγαπημένος σας σας έχει στηρίξει;» και η Δέσποινα του απάντησε με χιούμορ:

«Γιατί κοκκίνησες; Με το που με ρωτάς κοκκινίζεις. Δείξε σε παρακαλώ, έχει γίνει σαν παντζάρι. Γιατί με ρωτάς; Ναι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσποινα Βανδή: Η διπλή αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη και το τρυφερό φιλί (video)

Η Βανδή πόζαρε με τη Δημητρίου στο Chart Show αλλά μια φωτό από το 90 έγινε viral στο Twitter