Oscars 2022: Η viral photo της Nicole Kidman δεν ήταν για τον Will Smith - Τι είδε η ηθοποιός

Νατάσσα Σχοινά
Oscars 2022: Η viral photo της Nicole Kidman δεν ήταν για τον Will Smith - Τι είδε η ηθοποιός

Ο φωτογράφος που τράβηξε τη φωτογραφία εξηγεί τι είδε η Kidman.

Το χτύπημα του Will Smith στον Chris Rock για το άσχημο αστείο που έκανε στη σύζυγό του, Jada Pinkett Smith, έκανε τον γύρο του πλανήτη. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο βραβευμένος πια με Όσκαρ ηθοποιός θα σηκωνόταν από τη θέση του, θα ανέβαινε στη σκηνή και εν μέσω ενός live γεγονότος θα προέβαινε σε μία τέτοια ενέργεια.

Οι συνάδελφοί του σάστισαν. Κανείς δεν ήξερε αν αυτό που έβλεπε ήταν σκηνοθετημένο ή πραγματικό. Και, μέσα σε όλη αυτήν την αναταραχή, μία έκφραση της Nicole Kidman έγινε viral, με το κοινό να την έχει συνδέσει με το περιστατικό. Οι νέες πληροφορίες, ωστόσο, ισχυρίζονται πως, τελικά, το δεύτερο viral meme της βραδιάς δεν είχε καμία σχέση με τον Smith.



Οπότε, γιατί αντέδρασε έτσι η Nicole Kidman στα Oscars;

Ποιος καλύτερος να μας απαντήσει σε αυτό το ερώτημα από τον ίδιο τον φωτογράφο που τράβηξε τη φωτογραφία της Kidman στην οποία δείχνει τουλάχιστον σοκαρισμένη με κάτι. Ο Myung Chun μίλησε στους Los Angeles Times και αποκάλυψε ποιο είναι το περικείμενο της εν λόγω λήψης. Καθώς φαίνεται, αυτή δεν είχε απολύτως καμία σχέση με το φιάσκο Smith – Rock.

Η Kidman, λοιπόν, εκεί που καθόταν -επίσης κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος- είδε στην άλλη άκρη του δωματίου την Jessica Chastain και ενθουσιάστηκε. Λίγο μετά, οι δυο τους συναντήθηκαν και μίλησαν πριν αρχίσει ξανά το σόου και οι βραβεύσεις.

https://www.instagram.com/p/CbpwHLeqR0Q

«Ναι, η φωτογραφία της Nicole Kidman τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια την ώρα που δε γινόταν τηλεοπτική μετάδοση. Έμοιαζε ενθουσιασμένη που είδε την Jessica Chastain στην άλλη άκρη του δωματίου. Η Kidman σήκωσε τα χέρια της και τη χαιρέτισε με τα δύο χέρια. Λίγο μετά, η Chastain πήγε σε εκείνη για να χαιρετίσει την Kidman και τον σύζυγό της, Keith Urban», είπε ο φωτογράφος.

Οπότε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Myung Chun, πέσαμε στην περίπτωση του «τα φαινόμενα απατούν» και, τελικά, η Kidman απλώς ενθουσιάστηκε στη θέα ενός ανθρώπου που συμπαθεί και λογικά θαυμάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η δημόσια συγγνώμη του Will Smith στον Chris Rock και η δήλωση του πραγματικού King Richard

Oscars 2022: H αντίδραση του Jaden Smith για το χαστούκι του μπαμπά του στον Chris Rock

Ο Will Smith, το χαστούκι στον Chris Rock, το beef που ξεκίνησε το 2016 και η λάθος συγγνώμη