Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει πίσω στη Μυρτάλη την περιουσία της αλλά εκείνη αρνείται

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει πίσω στη Μυρτάλη την περιουσία της αλλά εκείνη αρνείται

Μπορεί ο Ισίδωρος να αποφάσισε να φανεί γενναιόδωρος με τη Μυρτάλη και να διορθώσει την παρανομία του, αλλά εκείνη φέρεται με αχαριστία, πράγμα που τον κάνει έξαλλο.

Ο Ισίδωρος θα αλλάξει εντελώς στάση απέναντι στην ανιψιά του, τη Μυρτάλη, και ύστερα από πολλή σκέψη, θα αποφασίσει επιιτέλους να διορθώσει την αδικία που είχε διαπράξει στη Γη της ελιάς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ισίδωρος είναι μετανιωμένος που «μαγείρεψε» τη διαθήκη του αδερφού του, Ιπποκράτη, και θέλει - έστω και καθυστερημένα - να δικαιώσει τη Μυρτάλη και να τα βρουν εξωδικαστικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Ισίδωρος Βρεττάκος, με τη σύμφωνη γνώμη του γιου του, Μάνου, θα καλέσει τη Μυρτάλη στο σπίτι τους και θα της κάνει μια άκρως δελεαστική προσφορά: να της παραχωρήσει το 50% της οικογενειακής περιουσίας.

Γη της ελιάς: Η δολοφονία του Νικήτα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter

Ωστόσο, εκείνη θα απαιτήσει το 51%, γεγονός που θα κάνει τον Ισίδωρο να βγει από τα ρούχα του. Όπως καταλαβαίνεις, νέες φουρτούνες και εντάσεις περιμένουν την οικογένεια των Βρεττάκων!



Μυρτάλη και Μαργαρίτα υποψιάζονται τον Αλέξη για τον φόνο του Νικήτα

Στο αποψινό επεισόδιο (29/3), η Μυρτάλη υποψιάζεται τον Αλέξη για τη δολοφονία του Νικήτα, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος παίρνει καταθέσεις τόσο από εκείνον όσο και από τη Μαργαρίτα.

Εν τω μεταξύ, εκτός από τη Μυρτάλη, και η Μαργαρίτα υποψιάζεται ότι ο γιος της διέπραξε το έγκλημα, όμως η αντίδραση του Αλέξη την κάνει να αλλάξει γνώμη και να βγάλει κάθε υποψία από το μυαλό της.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα απαγορεύει στον Αλέξη να πάει στη Θεσσαλονίκη στην κηδεία του Νικήτα. Δεν καταφέρνει, όμως, να τον αποτρέψει και η Μυρτάλη γίνεται έξαλλη μόλις το μαθαίνει.



Ο Στάθης αρνείται να πάει ρούχα του στο σπίτι της Εύας

Η Εύα προτείνει στον Στάθη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της, εκείνος όμως αρνείται, καθώς δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα μαζί της.

Την ίδια ώρα, η φίλη της Αρετής, η Χρυσούλα, βλέπει τον Στάθη με την Εύα να φιλιούνται έξω από το σπίτι της και τα νέα σχετικά με το ποια είναι η νέα σύντροφος του Στάθη, θα διαρρεύσουν πολύ γρήγορα, με την Αρετή να αντιδρα άσχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Βασιλική απειλεί την Αρετή και το Twitter την αποθεώνει - Ένοχος ο Φίλιππος

Γη της ελιάς: Ο Ανέστης πίσω από τα κάγκελα και το κοινό στο Twitter το απολαμβάνει