Γη της ελιάς: Ξεκινά η δίκη του Φίλιππου και η Βασιλική συγκινεί το κοινό στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ξεκινά η δίκη του Φίλιππου και η Βασιλική συγκινεί το κοινό στο Twitter

Το κρίσιμο δικαστήριο μεταξύ Φίλιππου και Στέφανου ξεκινά και οι τηλεθεατές έχουν πάρει ξεκάθαρη στάση!

Η δίκη στη Γη της ελιάς ξεκινά και όλη η Αρεόπολη είναι ανάστατη, μαζί και το τηλεοπτικό κοινό, που έχει αγωνία για την απόφαση του δικαστηρίου και για το τι θα γίνει με τον Φίλιππο. Η Βασιλική στέκεται βράχος στο πλευρό του άντρα της και κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να πείσει τον δικαστή πόσο καλός άνθρωπος είναι ο Φίλιππος. Στο πλευρό του βρίσκονται φυσικά η μητέρα του, η Χάιδω, ο Λυκούργος, ο οποίος είναι και ο δικηγόρος του, αλλά και άλλοι μάρτυρες που μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Από την άλλη, η Αρετή και ο Στέφανος μιλούν με μίσος για τον Φίλιππο, ενώ ο Στάθης κρατά ουδέτερη στάση. Η Αρετή, βέβαια, δεν το αφήνει να περάσει έτσι και του κάνει επίθεση, κατηγορώντας τον ότι μίλησε σαν να ήθελε να αθωωθεί ο Φίλιππος (που αυτή είναι και η αλήθεια).

Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει πίσω στη Μυρτάλη την περιουσία της αλλά εκείνη αρνείται

Το δικαστήριο φέρνει τα πάνω κάτω

Την πρώτη ημέρα της δίκης, καταθέτουν οι μάρτυρες κατηγορίας εναντίον του Φίλιππου. Ο Στέφανος είναι ο πρώτος μάρτυρας και στην κατάθεσή του δεν κρύβει το μένος του για τον Φίλιππο, ο οποίος παραλίγο να του αφαιρέσει τη ζωή. Ο Στάθης στην κατάθεσή του είναι πιο ήπιος και αφήνει τον Λυκούργο, ως συνήγορο υπεράσπισης, να τον καθοδηγήσει.



Το ίδιο γίνεται και με την κατάθεση της Βασιλικής, η οποία μιλά μέσα από την καρδιά της για τον Φίλιππο, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Αρετής. Τα κουτσομπολιά στο καφενείο δίνουν και παίρνουν σχετικά με την εξέλιξη της δίκης του Φίλιππου.

Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του Ισίδωρου

Η Μυρτάλη με την Ιουλία και τον Λεωνίδα πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του Νικήτα. Στην κηδεία πηγαίνει και ο Αλέξης, με την παρουσία του να ξυπνά δυσάρεστες μνήμες.


https://www.instagram.com/tv/CbtCH0-g7AX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εν τω μεταξύ, η Αναστασία μπαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου για να του πάει φαγητό και τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα. Η Ιουλία και η Μυρτάλη γυρίζουν από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η δυσάρεστη εξέλιξη με την υγεία του Ισίδωρου τις αναγκάζει να πάνε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για το δικαστήριο Φίλιππου-Στέφανου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η δολοφονία του Νικήτα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter

Γη της ελιάς: Η Βασιλική απειλεί την Αρετή και το Twitter την αποθεώνει - Ένοχος ο Φίλιππος