Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε για τον νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Ιωάννα Τζανή
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε για τον νέο σύντροφο που της χρεώνουν

«Αν έχω εγώ κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω η ίδια», είπε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε on air στα όσα γράφονται κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες, γνωστό περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου στις οποίες καθόταν σε ένα μαγαζί με έναν άντρα - πρώην της παρουσιάστριας Μαρίας Ηλιάκη - κάνοντας λόγο για νέο ειδύλλιο στην ελληνική showbiz.

Η αντίδραση του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου κάθε φορά που χωρίζει η κόρη του

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Η γνωστή παρουσιάστρια δε έκρυψε τον εκνευρισμό της για τα - ψευδή κατά την ίδια - δημοσιεύματα που τη θέλουν και πάλι ερωτευμένη, ενώ παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα και να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για εκείνη.


https://www.instagram.com/p/CazavPQI39R

«Είμαι κάθε βδομάδα σε ένα κλασικό περιοδικό πάντα. Πάλι γράψανε κάτι για εμένα, αλλά δεν έχει σημασία. Χθες μάλιστα πάλι χάζευα λίγο τα εξώφυλλα και την προηγούμενή μου σχέση… “Όχι στην Καινούργιου από τα αδέλφια του εφοπλιστή", "Έξω από το ρεβεγιόν, στη black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή", "Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος". Και συνεχίζουν τα εξώφυλλα. "Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της" αν και δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς. Μετά, "Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική"», είπε σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.

Η έκκληση στους δημοσιογράφους

Αμέσως μετά, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφο της Μαρίας Ηλιάκη, που της χρεώνουν ως νέο σύντροφο.

«Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν διάφορα. Λίγο, υπάρχει και ένα όριο! Όχι για μένα προσωπικά, αλλά για την οικογένεια μου και πάνω απ’ όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι. Δε γράφουν τίποτα για το παιδί, δεν τον αναφέρουν και γράφουν "πρώην της Ηλιάκη". Η Ηλιάκη, η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί… Δηλαδή πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει και αν ισχύει. Όλα έχουν και ένα όριο! Γιατί περνάει ο άλλος από το περίπτερο και στενοχωριέται και ο άλλος και εγώ και η οικογένεια του», ανέφερε.



Και συμπλήρωσε:

«Είναι όλα κρίμα. Συγγνώμη για το ξέσπασμά μου. Αν έχω εγώ κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω η ίδια. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και μην μπλέκετε κόσμο που μπορεί να έχει οικογένεια και παιδιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Κατερίνα Καινούργιου με τη Δανάη Παππά πήγαν για ένα κρασί στην Τοσκάνη

Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή και η φήμη για νέο σύντροφο