Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση και το Twitter την καταδίκασε ήδη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση και το Twitter την καταδίκασε ήδη

Όπως τόνισε όλο αυτό το διάστημα η Αγγελική Νικολούλη, η 9χρονη Τζωρτζίνα «μίλησε» από τον τάφο της και η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών στην Πάτρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Το προφητικό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη με τον φάρο της αστυνομίας να ηχεί, λίγο μετά τον διάλογο της Ρούλας Πισπιρίγκου με την παρουσιάστρια από το Φως στο Τούνελ, επιβεβαιώθηκε μέσα σε λίγες ώρες από την προβολή του.

Στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον ανακριτή εις βάρος της μητέρας των τριών άτυχων κοριτσιών από την Πάτρα και με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους». Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, στο αίμα της οποίας βρέθηκε η ουσία κεταμίνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκίνησε από την Πάτρα με προορισμό τη ΓΑΔΑ για να απολογηθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, το οποίο ακολούθησε τις μικρότερες αδερφές του στον τάφο, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε από τον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης, εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Αναμένεται μάλιστα να ενωθούν οι δικογραφίες που αφορούν τον θάνατο και της 3χρονης Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CNN Greece, προκύπτουν στοιχεία που παραπέμπουν σε ανθρωποκτονία της Ίριδας, το βρέφος της οικογένειας.

Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Τι είναι η κεταμίνη

Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που έφυγε από τη ζωή τρίτο κατά σειρά, μετά τις δύο αδερφές του, Μαλένα και Ίριδα. Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA.

Όπως τονίστηκε η ουσία κεταμίνη, χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων από κτηνιάτρους, και σε μικρότερες ποσότητες ως αντικαταθλιπτικό.



Η καταδίκη ήρθε από το Twitter:

«Βράζει» το Twitter με περισσότερα από 23 χιλιάδες τιτιβίσματα στο hastag #ΠΑΤΡΑ και δεύτερο trend στην Ελλάδα το όνομα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Δεκάδες σχόλια για τη μητέρα που κατηγορείται πως προκάλεσε τον θάνατο του ίδιου της του παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση