Το συγκλονιστικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Twitter: «Πάγωσα, τι κοινωνία είμαστε..»

Το συγκλονιστικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Twitter: «Πάγωσα, τι κοινωνία είμαστε..»

Η παρουσιάστρια δεν μπορεί να πιστέψει την αδιανόητη τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Πάτρας.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Ησύλληψη της μητέρας των 3 νεκρών κοριτσιών, Ρούλας Πισπιρίγκουαποτελεί πρώτο θέμα στον Τύπο, με την Ελληνική κοινωνία να είναι μουδιασμένη. Η 33χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ ύστερα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της, με την κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Αρκετοί celebrities έσπευσαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την σοκαριστική υπόθεση μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια του «Έλα χαμογέλα» είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη με το θέμα και έκανε ένα Tweet μετά την ανακοίνωση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά της.

Χρηστίδου: Το νέο story μετά την απώλεια της μαμάς της και ο διάλογος για τις φωτογραφίες

To συγκλονιστικό Τweet της Σίσσυς Χρηστίδου για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Sissy tweet

«Μαύρη νύχτα.. Άλλοι πενθούν, άλλοι ανοίγουν σαμπάνιες, άλλοι τρέχουν έξω από το σπίτι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες και άλλοι καμαρώνουν… Πάγωσα. Κ ας το φοβόμασταν. Πάγωσα.. για όλα τα παραπάνω.. Τι κοινωνία είμαστε.. Κάθε μέρα ποιοι δίπλα μας περνάνε; Τι είμαστε; Σοκ», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Η απώλεια της μαμάς της και η συγκινητική αφιέρωση

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε το πρόβλημα υγείας της μαμάς της, Μίνας (έπασχε από μυελοδυσπλαστική λευχαιμία) τον Ιούλιο του 2021. Η παρουσιάστρια στάθηκε στο πλευρό της μητέρας της μέχρι την ημέρα που εκείνη έφυγε από τη ζωή (4 Φεβρουαρίου 2022) ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ανέβαζε posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις επισκέψεις στο νοσοκομείο. Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ την ημέρα που την έχασε άγγιξε τους πάντες, με τους διαδικτυακούς της φίλους να αφήνουν εκατοντάδες σχόλια στο post για να της συλλυπηθούν.

sissy xrhstidou afierosi mama

«Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο.. Αντίο μαμά μου… Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου... Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά.. Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία. Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοίτα μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ... Σ´αγαπώ... ~ 04-02-2022», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της μαμάς.

https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: sissychristidou



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συγκινητική αφιέρωση της Σίσσυς Χρηστίδου στη μαμά της: «Χρόνια πολλά εκεί ψηλά»

Σίσσυ Χρηστίδου: Βγήκε...ραντεβού με την καλύτερη παρέα και ξαναβρήκε το χαμόγελό της