Γη της ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί και κινδυνεύει με φυλάκιση - Το κοινό στο Twitter είναι ανάστατο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Χάιδω ομολογεί και κινδυνεύει με φυλάκιση - Το κοινό στο Twitter είναι ανάστατο

Η Χάιδω αποδεικνύει πόσο καλή μάνα είναι και θυσιάζεται για το παιδί της, όμως το κοινό στο Twitter φοβάται πως θα φυλακιστεί.

Το δικαστήριο του Φίλιππου συνεχίζεται στη Γη της ελιάς και οι μάρτυρες συνεχίζουν να καταθέτουν. Η σειρά της μητέρας του, της Χάιδως, φτάνει και εκείνη κάνει αυτό που φοβούνταν οι τηλεθεατές: ομολογεί πως εκείνη πίεσε τον Φίλιππο να πυροβολήσει τον Στέφανο, ότι δηλαδή εκείνη στην ουσία τού όπλισε στο χέρι. Και τώρα πέρα από τον Φίλιππο που κινδυνεύει με φυλάκιση, ο δικαστής ζήτησε να ασκηθεί στη Χάιδω δίωξη για ηθική αυτουργία.

Η θέση της Χάιδως και του Φίλιππου είναι δύσκολη και το κοινό στο Twitter έχει αναστατωθεί, αφού πρόκειται για δύο από τα πιο αγαπητά πρόσωπα των τηλεθεατών. Άλλοι υποστήριξαν πως η Χάιδω έκανε ό,τι θα έκανε κάθε μάνα και την «χειροκρότησαν», ενώ άλλοι ότι έπρεπε να ακούσει τον Λυκούργο και να μην ομολογήσει. Όμως η Χάιδω αποφάσισε να θυσιαστεί για το παιδί της, αφήνοντας όλους τους παρευρισκομένους στην αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά και τους τηλεθεατές, έκπληκτους.

Γη της ελιάς: Ξεκινά η δίκη του Φίλιππου και η Βασιλική συγκινεί το κοινό στο Twitter

Και η δίκη συνεχίζεται...

Στο αποψινό επεισόδιο (31/3), ο Αλέξης κουβεντιάζει με τη Μαργαρίτα για την κηδεία, αλλά εκείνη έχει το μυαλό της στη δίκη, καθώς καλείται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.



Η επόμενη μέρα στο δικαστήριο βρίσκει τον Ιάκωβο, τον Μάνο και τη Μαργαρίτα να καταθέτουν υπέρ του Φίλιππου και να φωτίζουν πτυχές του χαρακτήρα και της συναισθηματικής του κατάστασης την εποχή του συμβάντος. Οι καταθέσεις τους είναι πολύ σημαντικές και λειτουργούν σαν μεγάλο ελαφρυντικό για τον Φίλιππο.

Αρετή και Μυρτάλη γίνονται «μαλλιά κουβάρια»!

Η Αρετή μπαίνει κρυφά στην αίθουσα του δικαστηρίου, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία της όταν εμφανιστεί η Μυρτάλη στη δίκη. Αρχίζει να της φωνάζει και να της λέει πως όταν πυροβόλησαν τον Στέφανο, εκείνη έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και τώρα που είναι η κρίσιμη στιγμή για τη δικαίωσή του, στέκεται εναντίον του.


https://www.instagram.com/p/CXwcVZprGdc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μυρτάλη, όμως, δε θα αφήσει να περάσουν έτσι τα λόγια της Αρετής και η αντίδρασή της δεν έχει προηγούμενο! Της επιτίθεται και οι δυο τους καυγαδίζουν άσχημα έξω από το δικαστήριο.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για την ομολογία της Χάιδως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει πίσω στη Μυρτάλη την περιουσία της αλλά εκείνη αρνείται

Γη της ελιάς: Η δολοφονία του Νικήτα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Twitter