Μουδιασμένη και η Ελένη Μενεγάκη με το θρίλερ της Πάτρας: «Ακούω για το έγκλημα των εγκλημάτων»

Πατούλια Κατερίνα
Μουδιασμένη και η Ελένη Μενεγάκη με το θρίλερ της Πάτρας: «Ακούω για το έγκλημα των εγκλημάτων»

Μουδιασμένη και η Ελένη Μενεγάκη με τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, μετά και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Από τη στιγμή που υπόθεση με τη Τζωρτζίνα, την Ίριδα και τη Μαλένα, τα τρία άτυχα κορίτσια από την Πάτρα ήρθε στην επικαιρότητα, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις.

Η Ελένη δεν είχε κρύψει τη στεναχώρια της για την υπόθεση αυτή και είχε εξηγήσει πως η καρδιά της σφίγγεται με όσα βλέπει να συμβαίνουν. Στην εκπομπή της Ελένης άλλωστε, είχε προβληθεί ρεπορτάζ με υπόθεση μητέρας τριών παιδιών από τη Γερμανία, τα οποία και είχε ομολογήσει πως τερμάτισε τη ζωή τους με ένα πανάκι.

Οι δηλώσεις της Ελένης για την υπόθεση της Πάτρας



Το μούδιασμα της Ελένης Μενεγάκη στην έναρξη της σημερινής εκπομπής ήταν φανερό. Όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα έγιναν πραγματικότητα και η παρουσιάστρια όπως κάνει με όλα τα θέματα επικαιρότητας, δεν έκρυψε τη θλίψη της.

«Όλοι όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αυτό που βλέπαμε να έρχεται, αυτό που δεν θέλαμε να πιστέψουμε όσον αφορά τον χαμό των τριών παιδιών, τα τρία αυτά κορίτσια που πέθαναν στην Πάτρα. Σοκ για όλους μας, το έγκλημα των εγκλημάτων», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη και λίγο αργότερα είπε:

«Ζούμε αυτή την υπόθεση καθημερινά, περιμένουμε όλον αυτόν τον καιρό. Μου κάνει εντύπωση που ακούμε για τη μητέρα όλον αυτόν τον καιρό, πουθενά ο πατέρας», είπε η Ελένη για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Έρχονται εξελίξεις είχε πει η Ελένη

«Νομίζω το ότι έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις τα ακούμε γενικότερα τον τελευταίο καιρό. Όχι ότι δεν έρχονται νέα πράγματα, έρχονται. Όμως, η ιστορία συνεχίζει να προχωράει. Εμένα αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι ότι όλοι μας -δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω- όλοι οι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα παρακολουθούμε αυτή την ιστορία, περιμένοντας βεβαίως να βρεθεί ένα τέλος. Και το τέλος ποιο είναι; Να αποδειχθεί η αλήθεια, πώς αυτά τα παιδάκια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δύο χρόνια. Εύχομαι πραγματικά να μάθουμε την αλήθεια, γιατί νομίζω ότι όλο αυτό το παρακολουθούμε και μέσα μας η καρδιά μας σφίγγεται», είπε πριν δέκα μέρες η Ελένη Μενεγάκη.



«Δεν καταλαβαίνω τι έχει συμβεί! Δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο ακόμα! Δεν έχουν δοθεί οι απαντήσεις», είχε πει η Ελένη, όταν είχε αρχίσει να ανοίγει η υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση

Η Ναταλία Γερμανού έκανε την πιο σωστή παρατήρηση για την υπόθεση με τα παιδιά στην Πάτρα