Angelina Jolie: Αντιδράσεις προκαλεί η συνεργασία της με Ρώσο ολιγάρχη ενώ τάσσεται κατά του πολέμου

Κατερίνα Μπούσιου
Angelina Jolie: Αντιδράσεις προκαλεί η συνεργασία της με Ρώσο ολιγάρχη ενώ τάσσεται κατά του πολέμου

Για υποκρισία την κατηγορούν βρετανικά μέσα, γιατί ενώ μιλά κατά του πολέμου στην Ουκρανία, πρόλαβε να πουλήσει το μερίδιο της από το κτήμα Miraval στη Γαλλία που είχε μαζί με τον Βrad Pitt. 

Από την πρώτη μέρα του πολέμου στην Ουκρανία η διάσημη ηθοποιός Angelina Jolie, γνωστή για τα ανθρωπιστικά της πιστεύω αλλά και για το έργο της μέσω της Unicef και της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες του ΟΗΕ, είχε ταχθεί κατά του πολέμου στην Ουκρανία. Όμως κάποιοι πρόσφατα, έκαναν κάποιους συνειρμούς και εδώ και λίγα 24ωρα, η ηθοποιός δέχεται σφοδρή αρνητική κριτική, γιατί ξέχασε πως στις επιχειρηματικές της συναλλαγές, έχει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ.


https://www.instagram.com/p/CbPpqwKunLz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλοι περιμένουν την αντίδραση του Brad Pitt

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Jolie, είχε πουλήσει το μερίδιο της από το διάσημο κτήμα Miraval στην Γαλλία, το οποίο παράγει αυτή τη στιγμή το διασημότερο ροζέ κρασί του κόσμου, το οποίο μάλιστα πωλείται και στην Ελλάδα. Αυτή η κίνηση είχε προκαλέσει την οργή του Brad Pitt στον οποίο ανήκει το υπόλοιπο μισό του κτήματος. Το ζευγάρι είχε συμφωνήσει μετά το διαζύγιό του πως κανείς από τους δύο δεν θα παραχωρούσε το μερίδιο του, αν πρώτα δεν το συζητούσαν και αν δεν συμφωνούσαν από κοινού. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο επιχειρηματίας ο οποίος αγόρασε το ποσοστό της είναι ο Γιούρι Σέφλερ, ανήκει στην λεγόμενη κατηγορία των γνωστών Ρώσων ολιγαρχών, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και ισχύ, αλλά και εμπειρία στον χώρο των ποτών.



Η εφημερίδα αν και τονίζει πως η αγοροπωλησία έχει γίνει καιρό πριν τις εξελίξεις στην Ουκρανία, αναφέρει πως υπάρχουν αρκετά σχόλια για υποκριτική συμπεριφορά από την πλευρά της και μάλιστα αρκετοί τονίζουν ότι έφερε στην παρούσα φάση σε πολύ δυσχερή θέση τον ίδιο τον Brad Pitt. Ύστερα από την μήνυση που της έκανε μετά την αγοροπωλησία, φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει και προβλήματα με την επιχείρηση του. Ειδικά αν συνεχιστεί από την Γαλλία όπως και γίνεται και άλλα κράτη, η δέσμευση των περουσιακών στοιχείων Ρώσων ολιγαρχών στην Ευρώπη. Ωστόσο δεν έχουν δοθεί ακόμη επαρκή στοιχεία, αν η αγορά ολοκληρώθηκε ή αν υπάρχει ένα «παράθυρο» στην όλη διαδικασία, που να δίνει την δυνατότητα να ακυρωθεί. Κάτι τέτοιο ίσως έσωζε και την τιμή της Jolie, η οποία αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Υεμένη σε ένα ακόμη ταξίδι της με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Angelina Jolie στέλνει συγκινητικό μήνυμα για την Ουκρανία - Το ταξίδι με την Shiloh στην Καμπότζη

Brad Pitt κατά Angelina Jolie: Νέα μήνυση του ηθοποιού σε μια διαμάχη δίχως τέλος

Angelina Jolie: Η μεγάλη αλλαγή της κόρης της Zahara - Για ποιο λόγο βρέθηκε στο πλευρό της