Νατάσα Θεοδωρίδου- Πέτρος Ιακωβίδης: Έτσι αντιδρούν με τα σχόλια που τους θέλουν ζευγάρι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νατάσα Θεοδωρίδου- Πέτρος Ιακωβίδης: Έτσι αντιδρούν με τα σχόλια που τους θέλουν ζευγάρι

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Night Out» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της βραδινής εκπομπής «Night Out» ήταν χθες ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στο εστιατόριο της εκπομπής του MEGA ενώ λίγο αργότερα έπαιξε απολαυστικά παιχνίδια με τον παρουσιαστή όπως συνηθίζεται σε κάθε επεισόδιο. Ο Πέτρος Ιακωβίδης ανφέρθηκε μεταξύ άλλων στις έντονες φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τη Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά και την αντίδρασή τους όταν βλέπουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.

Η επική φάρσα του Πέτρου Ιακωβίδη στη Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης προκάλεσε τον Πέτρο Ιακωβίδη να κάνει μία φάρσα στην καλή του φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον τραγουδιστή να αποδέχεται λίγο διστακτικά την πρόταση. Στα πλαίσια του παιχνιδιού και του «θάρρους», ο τραγουδιστής-στιχουργός τηλεφώνησε στη Νατάσα Θεοδωρίδου για να της παρουσιάσει το νέο τραγούδι που υποτίθεται ότι έγραψε για εκείνη. Οι στίχοι ήταν άκρως...«ιδιαίτεροι» αφού παρέπεμπαν στο παιδικό τραγούδι «Φεγγαράκι μου λαμπρό».

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοφιλής ερμηνεύτρια αδυνατούσε να πιστέψει πως ο Ιακωβίδης έγραψε τους συγκεκριμένους στίχους και ξέσπασε σε γέλια. «Πλάκα μου κάνεις τώρα;» του είπε χαρακτηριστικά η Θεοδωρίδου on air.



Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, σε μία φωτογραφία

Η απάντηση στις φήμες που θέλουν Θεοδωρίδου και Ιακωβίδη να είναι ζευγάρι

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ρώτησε ευθέως τον τραγουδιστή για τις φήμες περί φλερτ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και εκείνος έδωσε τη δική του απάντηση. Ο Πέτρος Ιακωβίδης τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους. «Γελάμε! Σκέψου ότι πολλές φορές καθόμασταν και τα βλέπαμε δημοσιεύματα στο κινητό», σχολίασε on camera ο Πέτρος Ιακωβίδης.

https://www.instagram.com/p/CPwXS6ujFvK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εξομολόγηση του Πέτρου Ιακωβίδη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη



Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε πως έχει προσεγγίσει πρώτος μέσω των social media κοπέλα που του άρεσε, όμως ποτέ δεν έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια του. Λίγο αργότερα εκμυστηρεύτηκε πως θαυμάστριά του μπήκε στο καμαρίνι του ενώ ήταν και εκείνος μέσα και κλείδωσε και μάλιστα πήρε και το κλειδί. «Ήταν λίγο αμήχανη η στιγμή», ανέφερε ευτυχώς όμως στο καμαρίνι βρισκόταν και ένας από τους στενούς συνεργάτες του.

Η έκπληξη της Μορφούλας Ιακωβίδου στον αδερφό της



Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του φρόντισαν να κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη στον τραγουδιστή καλώντας στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής την αδερφή του, Μορφούλα Ιακωβίδου. Τα δύο αδέρφια που μοιάζουν αρκετά, μίλησαν στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τα παιδικά τους χρόνια και εξομολογήθηκαν πως μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους. Η αγάπη τους για την μουσική τους ενώνει ακόμη περισσότερο ενώ όπως ανέφεραν εκτός από αδέρφια είναι και κολλητοί φίλοι.

https://www.instagram.com/p/Ca79uvyI6L7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: natasatheodoridou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα photo της Χριστιάνας Μπέτα και η ομοιότητα με τη Θεοδωρίδου - Το σχόλιο της τραγουδίστριας

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και το σχολίασε μέχρι και η Καινούργιου