The Masked Singer: Το Twitter αποθέωσε την Χριστίνα Σούζη και... μάντεψε Χολίδη και Μαρτάκη

Κατερίνα Μπούσιου
The Masked Singer: Το Twitter αποθέωσε την Χριστίνα Σούζη και... μάντεψε Χολίδη και Μαρτάκη

Οι πετυχημένες μεταμφιέσεις στο νέο show του ΣΚΑΙ που ταλαιπώρησαν την κριτική επιτροπή αλλά και τους τηλεθεατές. 

Το πρωτότυπο show The Masked Singer το οποίο κάνει θραύση στο εξωτερικό, έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στον ΣΚΑΙ και έβαλε ακόμη και τους τηλεθεατές στην διαδικασία να ανακαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Εκείνη που αποχώρησε ήταν η γνωστή μετερεωλόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη που άφησε τους περισσότερους άφωνους, γιατί κανείς δεν μάντεψε πως ήταν εκείνη, πίσω από την στολή του ιπποπόταμου. Το Twitter «έστησε» πάρτι με τα σχόλια του και έφερε Νο 1 στα trends το νέο show.



Ο ποπ κορν Χρήστος Χολίδης και η Μέλισσα Κώστας Μαρτάκης

Το format είναι πολύ ιδιαίτερο και μάλιστα στην Αμερική είναι ένα από τα πιο δημοφιλή show. Διάσημοι celebrities κρύβονται πίσω από εφάνταστες μεταμφιέσεις και θα πρέπει να διαγωνιστούν στο τραγούδι. Ενδιάμεσα ωστόσο θα πρέπει να αποκαλύψουν μερικά στοιχεία για τον χαρακτήρα τους και την ταυτότητά τους. Σε αυτό το σημείο, παίζουν σημαντικό ρόλο οι 4 κριτές: Ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη. Οι οποίοι δεν γνωρίζουν ποιους έχουν απέναντι τους και θα πρέπει να παίξουν τον ρόλο του ντετέκτιβ. Ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς κατόρθωσε χθες να τους μπερδέψει αρκετές φορές. Η Αθηνά Οικονομάκου ωστόσο ήταν σίγουρη πως είχε βρει τουλάχιστον την μία γυναικεία παρουσία.


https://www.instagram.com/tv/CbyCT4LlhXP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαμηλά στην βαθμολογία ήταν ο...ιπποπόταμος, ο οποίος έπρεπε να αποκαλυφθεί πριν αποχωρήσει. Και όλοι έμειναν άφωνοι γιατί είδαν κάτω από την τεράστια μάσκα την μετερεωλόγο του καναλιού Χριστίνα Σούζη, γνωστή τόσο για το χιούμορ της, όσο και για το ρίσκο που παίρνει στις εμφανίσεις της. Πάντως το κοινό χθες στο Twitter, έχει πέσει πολύ κοντά στο να μαντέψει δύο ακόμη παρουσίες. Τον μεταμφιεσμένο σε ποπ κορν Χρήστο Χολίδη και την μέλισσα Κώστα Μαρτάκη. Μένει να δούμε ωστόσο στο επόμενο επεισόδιο, αν αποχωρήσει κάποιος από τους δυο και γίνει η αποκάλυψη του προσώπου του, για το αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις.

singer krites

Στα ατού της χθεσινής πρεμιέρας εκτός από τις στολές και το λαμπερό studio, ήταν και η χημεία μεταξύ των κριτών. Δεν μας έκανε εντύπωση, αν λάβουμε υπόψη μας, ότι είναι και προσωπικοί φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Masked Singer: Η Αθηνά Οικονομάκου με δημιουργία Celia Kritharioti στην αποψινή λαμπερή πρεμιέρα

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το «κακό μάτι» λίγο πριν την πρεμιέρα του Masked Singer

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να είναι στο The Masked Singer εξαιτίας του... συζύγου της