Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένας γοητευτικός και ταλαντούχος σκηνοθέτης

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένας γοητευτικός και ταλαντούχος σκηνοθέτης

Η καριέρα της Αγγελικής Νικολούλη είναι λαμπρή, όμως, παράλληλα, είναι και η υπερήφανη μαμά του Κωνσταντίνου Μουσούλη.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι το δημοσιογραφικό όνομα που παίζει παντού τις τελευταίες εβδομάδες. Η τραγωδία που συνέβη στην Πάτρα με τα τρία νεκρά αδερφάκια έχει συγκλονίσει τη χώρα, ενώ η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι ήδη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, του παιδιού που «έφυγε» τελευταίο.

Η δημοσιογράφος και ερευνήτρια έχει χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο βιογραφικό της, η παρουσίαση της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» είναι αυτό για το οποίο είναι περισσότερο γνωστή, ενώ έχει συμβάλει με θεμελιώδη τρόπο στην εξιχνίαση στυγερών εγκλημάτων καθώς και στην ανεύρεση αγνοούμενων. Η προσωπική της ζωή δεν έρχεται συχνά στην επιφάνεια, ωστόσο, η Νικολούλη υπήρξε παντρεμένη για 22 χρόνια (από το 1987 μέχρι το 2009) με τον αστυνομικό Γιάννη Μουσούλη και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Κωνσταντίνο Μουσούλη.



Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μουσούλης

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη και του Γιάννη Μουσούλη. Είναι 35 χρονών και ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Ο δημιουργός έχει ιδρύσει, μάλιστα, δική του εταιρεία παραγωγής που ονομάζεται «Homeric Pictures» και καταπιάνεται με το management καλλιτεχνών.

https://www.instagram.com/p/BmOP4HmHsxz

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σπούδασε στο Bournemouth University στη Μεγάλη Βρετανία και, αφότου αποφοίτησε, μετέβη στο Los Angeles, όπου και ίδρυσε την εταιρεία του.

https://www.instagram.com/p/CYME709hQHg

«Έχω ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο και πετάει με τα δικά του τα φτερά. Στα παιδιά μας δίνουμε τη βάση που πρέπει να δώσουμε κι από εκεί και πέρα η ζωή τούς ανήκει. Να είμαστε από δίπλα, αλλά όχι μπροστά τους συνέχεια», είχε πει η δημοσιογράφος για τον γιο της.

Δες περισσότερες φωτογραφίες του γοητευτικού γιου της Αγγελικής Νικολούλη στην παρακάτω gallery.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φως στο Τούνελ: Νο1 στο Twitter με τις αποκαλύψεις για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ξάγρυπνοι όλοι

Φως στο Τούνελ: Το νέο δυνατό τρέιλερ της Αγγελικής Νικολούλη - «Βρήκα στοιχεία»

Αποθέωση της Αγγελικής Νικολούλη στο Twitter για άλλη μια φορά για την υπόθεση της Πάτρας