Δημήτρης Σκουλός: Η ανάρτηση για τη σύζυγό του και το αστείο σχόλιο της Υβόννης Μπόσνιακ

Δημήτρης Σκουλός: Η ανάρτηση για τη σύζυγό του και το αστείο σχόλιο της Υβόννης Μπόσνιακ

Ο κριτής του Greece's Next Top Model κάνει μία τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του.

Τον Δημήτρη Σκουλό έχεις συνηθίσει να βλέπεις σε μία από τις καρέκλες τις κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model. Ο καταξιωμένος φωτογράφος έχει τιμήσει με την παρουσία του το παιχνίδι, έχει φωτογραφίσει τα κορίτσια και έχει προσφέρει τις πολύτιμες συμβουλές του για την καριέρα τους. Στην προσωπική του ζωή, όμως, είναι ένας τρυφερός σύντροφος και πατέρας, ο οποίος, όποτε έχει τύχει να αναφερθεί στην καλή του, Τζέλα, δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του.

Πρόσφατα, ο φωτογράφος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, που περιλαμβάνει μία φωτογραφία του με την Τζέλα αλλά και ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού με τη σύζυγό του και το σχόλιο της Υβόννης Μπόσνιακ

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Δημήτρης Σκουλός μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη σύζυγό του και η ευτυχία δεν κρυβόταν από το βλέμμα τους. Για να συνοδεύσει τη φωτογραφία, ο φωτογράφος έγραψε: «Η ηλιαχτίδα της ζωής μου #mywife».

https://www.instagram.com/p/Cb19yZMM1jA

Η ανάρτησή του αναμενόμενα άρχισε να συγκεντρώνει πληθώρα από likes και σχόλια και, ανάμεσά τους, βρέθηκε και αυτό της Υβόννης Μπόσνιακ. Το μοντέλο, βλέποντας το θέαμα, αποφάσισε να κάνει ένα σχόλιο για να επαινέσει την Τζέλα και να πετάξει -για πλάκα- τη σπόντα της στον σύζυγό της.

«Η πιο όμορφη από όλες. Κι εσύ καλός!», του έγραψε, με τον φωτογράφο να της στέλνει καρδούλες.

dimitris skoulos tzela mposniak

Η οικογένεια Σκουλού

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι παντρεμένος περί τα 14 χρόνια με τη σύζυγό του και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η πρώτη ήρθε στον κόσμο πριν από 9 χρόνια, ενώ η δεύτερη μόλις τον Ιούλιο του 2021. «Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα», είχε γράψει ο φωτογράφος όταν έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

https://www.instagram.com/p/CROY3LArVWh

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Σκουλός λατρεύει την οικογένειά του - Η απρόσμενη δήλωση για τρίτο παιδί

GNTM: Σκουλός vs Καράβας! Ποιος είναι το fashion icon του Instagram; (photos)

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Δημήτρης Σκουλός! Αυτή είναι η photo που ανέβασε