Η Χριστίνα Κοντοβά σε βόλτα με την κόρη της, Ada - Τα παιχνίδια και η «ζεστή» αγκαλιά

Η Χριστίνα Κοντοβά σε βόλτα με την κόρη της, Ada - Τα παιχνίδια και η «ζεστή» αγκαλιά

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ γεμάτο ευτυχία.

Στιγμές ευτυχίας ζει η Χριστίνα Κοντοβά με την κορούλα της, Ada. Μαμά και κόρη βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να απολαύσουν τον καλό καιρό και να δημιουργήσουν όμορφες στιγμές.

Η Κοντοβά φωτογραφήθηκε με την Ada που δείχνει να πέρασε φανταστικά, αφού στις λήψεις και οι δύο χορεύουν και παίζουν στο πλακόστρωτο του σημείου, ενώ ξεχωρίζει μία πολύ «ζεστή» αγκαλιά.

https://www.instagram.com/p/Cb2hacLMX4r

Η ολοκλήρωση της υιοθεσίας της Ada

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Ada από την Ουγκάντα μετά από δύο χρόνια προσπάθειας και διαδικασιών. Η Κοντοβά έκανε μία ανάρτηση στο Instagram της για να μοιραστεί τη χαρά της, λέγοντας: «Μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…».

https://www.instagram.com/p/CXTcjMNM8Wm


Νονά της Ada η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου θα γίνει νονά της Ada. Η παρουσιάστρια έχει πει ότι πολλά χρόνια συζητούσε με την Κοντοβά και είχαν κανονίσει πως, αν γινόταν μητέρα, θα της βάφτιζε εκείνη το παιδί. Στις 4 Ιανουαρίου, η Χρηστίδου έκανε μία ανάρτηση στο Instagram της στην οποία ποζάρει με τη μικρή, γράφοντας στο caption: «Ada… Και η ζωή μας πια, μια ηλιαχτίδα φωτεινότερη».

https://www.instagram.com/p/CYUfMyOherh

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χριστίνα Κοντοβά: Οι συμβουλές της για την υιοθεσία και αυτό που θέλει να μάθει στην κόρη της Ada

Η Σίσσυ θα γίνει νονά της Ada: Η φωτογραφία της Χρηστίδου με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά

Χριστίνα Κοντοβά: Ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Ada - Το γλυκό μήνυμα στο Instagram