Survivor: Η Βρισηίδα σε κόντρα με τον Απόστολο Ρουβά και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι υποψήφιος

Survivor: Η Βρισηίδα σε κόντρα με τον Απόστολο Ρουβά και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι υποψήφιος

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έκανε έξαλλους τους Κόκκινους, ο Απόστολος Ρουβάς είχε ένα απίθανο beef με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και η πρώτη υποψηφιότητα προς αποχώρηση είναι γεγονός.

Από την ημέρα που ο βασιλιάς του εγχώριου Tik Tok, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπήκε στο Survivor, ξεκίνησαν τα παρατράγουδα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Βλέπεις, το είδωλο του Τικ Τοκ που τόσο κόπο έκανε να βρεθεί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, έβλεπε τους παίκτες στην ακροθαλασσιά και ονειρευότανε διακοπές και ξεκούραση αλλά οι βροχές και τα αγωνίσματα έπεσαν βαριά στον Εμμανουήλ, κάνοντας την ομάδα του, τους Μπλε έξαλλη!

Την ομπρελίτσα σου και σε άλλη παραλία



Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία το πρώτο αγώνισμα ασυλίας που θα λάμβανε χώρα επιτέλους το βράδυ. Βλέπεις η θερμοκρασία ανέβηκε στον Άγιο Δομίνικο και οι παίκτες υποφέρουν παίζοντας στον καύσωνα. Πού να ήξεραν πως θα πραγματοποιούσαν το αγώνισμα ασυλίας τη νύχτα μεν αλλά με τη βροχή να πέφτει right through.



Αυτά είδε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος λίγο φοβήθηκε τον ώμο του, λίγο ένιωθε τον πυρετό να ανεβαίνει και πέναλτι πήρε για την ομάδα του και μια μεγάλη ομπρέλα της παραγωγής χρησιμοποίησε για να προστατευτεί από τη βροχή και την ομάδα του είδε να χάνει πανηγυρικά.

Μάνιασαν οι συμπαίκτες του με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος αποκάλυψε πάντως πως η ομάδα του έστησε πλεκτάνη για να κερδίσει την ατομική ασυλία ο Τάκης Καραγκούνιας. Και ποιος είδε τον μισθοφόρο 2022 και δεν τον φοβήθηκε. Ο Τάκης αρχικά είπε πως δεν θα αγωνιστεί στη μάχη της ατομικής ασυλίας, έπειτα αποφάσισε να αγωνιστεί αλλά το κολιέ κέρδισε τελικά η Σοφιάννα η οποία έκλεψε τη νίκη στην ατομική ασυλία από τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πάντως ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως δεν περίμενε τόση βροχή ερχόμενος στο Survivor, κάνοντας τους συμπαίκτες του που είχαν κλείσει 100 μέρες στο παιχνίδι, να απορούν. Μέχρι και ο Γιώργος Λιανός απόρησε που είδε τον Κωνσταντίνο σε απίθανες τοποθεσίες γύρω του και όχι στον πάγκο της ομάδας του.

Το beef Βρισηίδας- Απόστολου ήταν epic



100 μέρες στο Survivor και τούτη την κόντρα, δεν την περίμενε κανείς από τους δύο πρώην συμπαίκτες. Βλέπεις, τώρα που με το ανακάτεμα των δύο ομάδων, οι διάσημοι βρέθηκαν σε δύο στρατόπεδα, έπεσαν και οι μάσκες. Δύο είναι οι παίκτες που δεν φαίνεται να χωνεύουν ο ένας τον άλλο. Απόστολος Ρουβάς και Βρισηίδα Ανδριώτου, κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο για παιδιάστικη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο. Και όταν ήρθε η ώρα του συμβουλίου, το beef συνεχίστηκε με τον Ρουβά να δίνει ρεσιτάλ κοροϊδίας κόντρα στη Βρισηίδα.

Ξέσπασε πάντως το Twitter με το κοινό να έχει μοιραστεί στα δύο και να μην ξέρει αν πρέπει να υποστηρίξει τον Απόστολο, τη Βρισηίδα με τις τσιρίδες της ή αν έπρεπε απλά να κράξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, έτσι στο άσχετο!

Πρωταπριλιάτικη φάρσα:

Μια απίθανη στιγμή στις καλύβες, ήταν εκείνη που σκόρπισε γέλιο στην μπλε ομάδα. Χωρίς κανείς να καταλάβει πώς ξεκίνησε, ο Γιώργος Ταλάντζεβ και ο Άρης Σοΐλεδης ξεκίνησαν να τσακώνονται και έφτασαν να έρθουν στα χέρια, με τους συμπαίκτες τους να παρακολουθούν χωρίς να καταλαβαίνουν πώς ξεκίνησε ο καυγάς. Τελικά οι δύο άντρες είπαν πως έκαναν μια πρωταπριλιάτικη φάρσα! Σου θυμίζουμε πως πέρσι, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως επιστρέφει η Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor, είχε αφήσει άναυδους τους παίκτες.



Τελικά ο υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ένας!

Αφού οι κόντρες συνεχίστηκαν στο συμβούλιο, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, με τη μόνη σίγουρη αυτή την εβδομάδα τη Σοφιάννα που είχε την ατομική ασυλία. Από την κάλπη πάντως είχαμε έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Κι αυτός ήταν ο Κωνσταντίνος τον οποίο ψήφισε ΟΛΗ η ομάδα των Μπλε.

«Περίμενα την υποψηφιότητα αυτή, από την προηγούμενη εβδομάδα. Η Μυριέλλα με είχε προειδοποιήσει πως η ομάδα θα με ζηλεύει επειδή έχω το πακέτο», είπε για την υποψηφιότητά του ο Κωνσταντίνος ο οποίος τόνισε πως δεν είναι εκείνος ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας.

Πώς αντέδρασε το Twitter; Μοιρασμένο ήταν το Twitter ανάμεσα στον Απόστολο, στη Βρισηίδα με MVP σχολίων τον Κωνσταντίνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρώτη συνέντευξη μετά την αποχώρηση είπε μεγάλες αλήθειες

Survivor: H Κάτια αποχώρησε αλλά το Twitter «τα έβαλε» με τη Βρισηίδα και τον Άρη