Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα video

Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκάλυψε τον λόγο που μπήκε στο νοσοκομείο με ένα video

Η σχεδιάστρια νοσηλεύτηκε όπως αποκάλυψε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που ανέβασε η Υβόννη Μπόσνιακ χθες το μεσημέρι μέσα από το νοσοκομείο ανησύχησαν έντονα τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται για την κατάσταση της υγείας της.

Ευτυχώς λίγο αργότερα η γνωστή σχεδιάστρια έσπευσε να ενημερώσει τους ακόλουθούς της δημοσιεύοντας δύο βίντεο σε Instagram stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό. Η Υβόννη αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σημείωσε ότι είναι καλά απλά θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο.

Το μήνυμα της Υβόννης μέσα από το νοσοκομείο

https://www.instagram.com/p/CNCN1GfjB0n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γεια σας όμορφα παιδάκια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα είμαι καλά, έχω κάνει μία μικρή επέμβαση που έπρεπε να γίνει και πιστεύω ότι όλα θα είναι τέλεια».

YVONNI nosokomeio

«Είμαι εδώ, θα κάνω σήμερα διακοπές στο νοσοκομείο, θα κάνω και τα beaute μου και βλέπω την κουμπάρα μου, Μαρία Μπεκατώρου. Ευχαριστώ πολύ, φιλιά πολλά», είπε χαρακτηριστικά το μοντέλο-σχεδιάστρια.

H φιλία με την Μαρία Μπεκατώρου

https://www.instagram.com/p/CTcIAs8sOOO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μαρία Μπεκατώρου και η Υβόννη Μπόσνιακ συνδέονται από μια φιλία χρόνων η οποία επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά καθώς η παρουσιάστρια πάντρεψε το μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Οι δυο γυναίκες ταίριαξαν πάρα πολύ και περνούν μαζί τον ελεύθερό τους χρόνο όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι αγαπημένες φίλες δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις εξόδους ή τις κοινές τους διακοπές.

Η Υβόννη Μπόσνιακ σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της: Τα stories που δημοσίευσε

Ο λόγος που αποφάσισε να γίνει αιμοδότρια

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή της να γίνει αιμοδότρια ενώ πρόσφατα μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία την ώρα της αιμοδοσίας και έστειλε το δικό της μήνυμα: «Ήρθε πάλι η στιγμή μου για αιμοδοσία ! Αφιέρωσε 10 λεπτά απ’ την ζωή σου και δώσε ζωή σε έναν συνάνθρωπο σου», έγραψε κάτω από το post η Υβόννη.

«Άρχισα να δίνω αίμα όταν έμαθα ότι είμαι 0 ρέζους αρνητικό και μου είπαν πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε, αν μπορούμε !!! Από εκεί και πέρα πάω κάθε 5-6 μήνες ! Και με κάνει να νιώθω όμορφα … είναι πολύ σημαντικό» είχε δηλώσει η Υβόννη Μπόσνιακ.

Πηγή κεντρικής: yvonini



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Υβόννη Μπόσνιακ ξεκίνησε διατροφή και αποκάλυψε το βάρος της

Η Υβόννη Μπόσνιακ ευχήθηκε στην κόρη της με την πιο ξεχωριστή φωτογραφία