Survivor: Τσακώθηκαν άγρια Τάκης και Κατσαούνης αλλά το Twitter μιλά για τον Εμμανουήλ

Survivor: Τσακώθηκαν άγρια Τάκης και Κατσαούνης αλλά το Twitter μιλά για τον Εμμανουήλ

Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του Σαββάτου ωστόσο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατάφεραν να ελαφρύνουν το κλίμα.

Πληθαίνουν σιγά-σιγά τα μεγάλα έπαθλα στο Survivor την ώρα που η ένωση των ομάδων πλησιάζει. Το reality επιβίωσης μπαίνει σε μια νέα τροχιά εξελίξεων αφού κάθε εβδομάδα θα περιλαμβάνει νέες μονομαχίες για την κατάκτηση των δύο ασυλιών (Κυριακή και Δευτέρα).

Το βράδυ του Σαββάτου (09.04) οι παίκτες αγωνίστηκαν για το καθιερωμένο έπαθλο φαγητού με την κόκκινη ομάδα να κατακτά την νίκη. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο και πήραν δυνάμεις για τον επόμενο αγώνα ασυλίας.

H νικήτρια ομάδα στο έπαθλο φαγητού



Survivor: Η ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ενέπνευσε το Twitter - Όλοι σχολιάζουν την ηλικία του

Άγριος καυγάς μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Γιώργου Κατσαούνη



Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπαικτών τους ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Κατσαούνης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος επάθλου στον στίβο μάχης. Όλα ξεκίνησαν στον τελευταίο πόντο του αγωνίσματος όπου αγωνίζονταν ο Καραγκούνιας και ο Νίκος Γιάννης. «Θέλω να ξαναπαίξουμε το παιχνίδι», είπε αμέσως ο παίκτης της μπλε ομάδας ενώ ο παίκτης της κόκκινης ομάδας κατηγόρησε τον μισθοφόρο πως επίτηδες του έριξε χώμα στο πρόσωπο για να τον καθυστερήσει. Η ένταση δεν άργησε να κορυφωθεί αφού οι σκληροί χαρακτηρισμοί του Γιώργου Κατσαούνη εξόργισαν τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος ανέβασε κι άλλο τους τόνους.



Το Twitter πήρε θέση

trends

Στην κορυφή των Ελληνικών twitter trends βρέθηκε για ακόμη μια φορά το hashtag #survivorgr με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν έντονα τον καυγά Τάκη-Κατσαούνη. Την ίδια ώρα εκατοντάδες tweets τρόλαραν τη στάση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος προσπαθεί ακόμη να προσαρμοστεί στις ανάγκες του reality επιβίωσης.

Πηγή κεντρικής: survivorgr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διαλέγει μεταξύ Ναυσικάς και Μυριέλλας χωρίς διπλωματίες

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα χιλιάδες χιουμοριστικά Tweets που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου.