Survivor: Η ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ενέπνευσε το Twitter - Όλοι σχολιάζουν την ηλικία του

Survivor: Η ατάκα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ενέπνευσε το Twitter - Όλοι σχολιάζουν την ηλικία του

Ο κομμωτής - παίκτης του Survivor δηλώνει 37, όμως, είναι;

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τον Σπύρο Μαρτίκα έχει γίνει πρώτο θέμα στα δρώμενα του Survivor. Από τη μία το Twitter γεμίζει σχόλια που παίρνουν πότε το μέρος του ενός πότε του άλλου, από την άλλη οι συμπαίκτες τους κάθονται μπροστά στην κάμερα και εκφράζουν την άποψή τους σχετικά με την αντιπαλότητα.



Ο Νίκος Γιάννης τοποθετήθηκε πολύ ανοιχτά υπέρ του Μαρτίκα λέγοντας πως ο Εμμανουήλ αλλάζει συνεχώς αυτά που λέει. Ο ίδιος ο κομμωτής, ωστόσο, είπε πως δεν του αρέσουν τα ψέματα κι αυτό φάνηκε να είναι αρκετό για το κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι για να αρχίσουν τα επικριτικά σχόλια.



«Δε μου αρέσουν τα ψέματα», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αλλά… ισχύει;

Με το που ακούστηκε η ατάκα από τα χείλη του Κωνσταντίνου, το Twitter δεν μπορούσε να πιστέψει τι άκουγε κι αυτό γιατί ο κομμωτής δηλώνει 37, ενώ τα μαθηματικά δε βγαίνουν σωστά.

Σε βίντεο από το 2006 μέσα από εκπομπή του ALTER, ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε πως ο Κωνσταντίνος ήταν 29 ετών. Εφόσον αυτό ισχύει, η ηλικία του σήμερα -16χρόνια μετά- είναι… 45 ετών! Φυσικά, δεν έχει δει κανείς ταυτότητα, οπότε όλοι υποθέσεις μόνο μπορούν να κάνουν με βάση αυτά που έχουν κυκλοφορήσει ανά διαστήματα, όμως, το Twitter φαίνεται να έχει κάθε διάθεση να το κάνει.

Οι χρήστες αντέδρασαν σε τέτοιον βαθμό που θα μπορούσε κανείς να πει ότι το πήραν έως και προσωπικά ως κοροϊδία. Τα σχόλια, πάντως, είχαν ισχυρή δόση ειρωνείας για το γεγονός ότι, όπως είπε, «δεν του αρέσουν τα ψέματα» και η ηλικία του ήρθε πολλές φορές στο προσκήνιο.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα tweets που δημοσιεύτηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Survivor αποχώρηση: Κι όμως, η Τζο «νίκησε» τη Μυριέλλα και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;