Ακόμα δεν έχει δώσει όνομα στον γιο της η Kylie Jenner

Ακόμα δεν έχει δώσει όνομα στον γιο της η Kylie Jenner

H Κylie αποφάσισε πως ο γιος της δεν θα πάρει τελικά το όνομα Wolf αλλά νέο όνομα δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Μυστήριο σκεπάζει το όνομα που θα πάρει τελικά ο γιος της Kylie Jenner. Το παιδί του Travis Scott και της Kylie Jenner και μικρότερος αδερφός της Stormi είχε αποφασιστεί να ονομαστεί Wolf.

Άλλαξε γνώμη η Kylie

Η 24χρονη Jenner απέκτησε το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ Travis Scott στις 2 Φεβρουαρίου 2022 και παρά την αρχική απόφαση του ζευγαριού να ονομάσει τον γιο του Wolf, η Kylie αποκάλυψε πως ο γιος της δεν θα πάρει το όνομα Wolf, έναν περίπου μήνα μετά τη γέννησή του.

Τώρα όμως που έχουν περάσει δύο και πλέον μήνες, ο μικρός δεν έχει λάβει ακόμα το όνομα του.

Με αφορμή το καλάθι – δώρο που έλαβαν τα παιδιά της στο πάρτι για τα τέταρτα γενέθλια της ξαδέρφης τους True, οι fans της Kylie είδαν πως το μικρότερο παιδί της Jenner είχε ένα καλάθι δώρου με όνομα baby Webster.

Σε story της στο Instagram, η Kylie αποκάλυψε πως το όνομα του γιου της δεν είναι Wolf πια, μιας και η ίδια και ο αγαπημένος της δεν ένιωθαν πως του ταιριάζει τελικά.

Παραμένει άγνωστο το ποιο όνομα θα λάβει εντέλει ο μικρός, κάτι που στις ΗΠΑ αποφασίζεται από την ημέρα γέννησης των παιδιών.

H αποκάλυψη του ονόματος

Λίγες ημέρες μετά τον ερχομό του γιου της, η Kylie είχε φροντίσει με ένα βίντεο να μας συστήσει το δεύτερο παιδί της. H Κylie πόσταρε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «To Our Son» που καταγράφει ολόκληρο το ταξίδι της εγκυμοσύνης της. Στο 9λεπτο video μιλούν όλα τα πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον ανάμεσά τους οι αδελφές Kardashian και η momager Kris Jenner.