MasterChef: Το Twitter λάτρεψε την Καλλιόπη η οποία κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Το Twitter λάτρεψε την Καλλιόπη η οποία κέρδισε την κάρτα ασυλίας

Τα αγόρια ζήλεψαν την επιτυχία της. Μάριος, Βασιλική και Ελισάβετ είναι οι τρεις προτεινόμενοι για αποχώρηση. 

Η εβδομάδα ξεκίνησε με Mystery Box που είχε ως αφιέρωμα τους μεζέδες για τσίπουρο και συνεχίστηκε με αμπέλι και όλα τα συναφή. Το θέμα ήταν καθαρά ελληνικό, άρα και εύκολο, αλλά οι περισσότεροι δυσκολεύτηκαν. Ενώ κάποιοι άλλοι είχαν και τα ψυχολογικά τους. Νικητής της πρώτης δοκιμασίας ήταν ο Βασίλης, ο οποίος μοίρασε...πόνο με τα πλεονεκτήματα που κρύβονταν μέσα σε μία σακούλα. Και δεύτερη νικήτρια ήταν η Καλλιόπη η οποία και κέρδισε την κάρτα ασυλίας.

https://www.instagram.com/p/CcOKWR2KTf-

Ο Χριστόφορος και ο Μάριος έχουν ψυχολογικά

Ο πιο κεφάτος χθες ήταν ο Βασίλης, ο οποίος εκεί που νιώθει πως οι συμπαίκτες του δεν τον υπολογίζουν και τον υποτιμούν, πεισμώνει και καταφέρνει να τους ξεφεύγει και να κάνει την έκπληξη κατά καιρούς με τις επιδόσεις του. Έτσι καταφέρνει να μετριάσει την επιπολαιότητα του χαρακτήρα του που πολλές φορές τον οδηγούν σε εκρήξεις και ακραίους χαρακτηρισμούς. Κέρδισε το Mystery Box φτιάχνοντας δύο πιάτα με μεζέδες και πριν από αυτό είχαμε και αρκετό γέλιο στο πλατό, γιατί κάποιοι παίκτες θεώρησαν σκόπιμο να παραδοκιμάσουν το...τσίπουρο.

https://www.instagram.com/p/CcOQZIGq2M6

Στην δεύτερη φάση της δοκιμασίας με τα πλεονεκτήματα που έδωσε ο Βασίλης (σακούλα με λιγότερα ή περισσότερα υλικά, φύλλα από αμπέλια και πετιμέζι) είχαμε και κάποιες συναισθηματικές αναταράξεις. Ο Χριστόφορος και ο Μάριος έδειξαν πως δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογία και μάλιστα ο δεύτερος είπε ότι θέλει να τα βρει με τον εαυτό του και πως δεν κοιμάται καλά. Φυσικά και όλοι κατάλαβαν ότι χωρίς τον κολλητό του Γρηγόρη έχει χάσει το στόχο του. Το κοινό στο Twitter γέλασε με την ψυχή του με το πιάτο του Μπόμπαινα με τα ντολμαδάκια, που ήταν πολύ γενναιόδωρο ως ποσότητα και καθόλου ελκυστικό ως εικόνα. Ντολμαδάκια διάλεξαν αρκετοί παίκτες.

mpompenas2.JPG

Η αποθέωση ήρθε για την Καλλιόπη από το Twitter, που έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι η αγαπημένη του. Έκανε ένα καταπληκτικό πιάτο σύμφωνα με τους κριτές, εκείνη συγκινήθηκε και έδειξε για μία ακόμη φορά το πόσο καλό χαρακτήρα έχει. Και ας λέει ο Γιάννος το αντίθετο. Νίκος, Γιάννος και Καλλιόπη είχαν τα τρία καλύτερα πιάτα αλλά η Καλλιόπη ήταν η μεγάλη νικήτρια που όχι μόνο πήρε την κάρτα ασυλίας, αλλά αγκάλιασε από την χαρά της τους κριτές.

Προτεινόμενοι για αποχώρηση με τα χειρότερα πιάτα, ο Μάριος, η Ελισάβετ και η Βασιλική. Με κανέναν από τους τρεις δεν έχει ιδιαίτερη σχέση η Καλλιόπη και δεν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας για να σώσει κάποιον από τους τρεις. Τα προγνωστικά θέλουν την Ελισάβετ εκτός παιχνιδιού.