Η ιδιαίτερη σχέση του Κώστα Μαρτάκη με τον αδερφό του, Νίκο Πολίτη

Η ιδιαίτερη σχέση του Κώστα Μαρτάκη με τον αδερφό του, Νίκο Πολίτη

Ο Νίκος Πολίτης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια με τον Κώστα Μαρτάκη και για το πώς ο τραγουδιστής τον βοήθησε στην πορεία.

Για τους φανς της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Νίκος Πολίτης είναι ο βοηθός του ενωμοτάρχη, για όσους δεν ασχολούνται πολύ με την τηλεόραση, ο 30χρονος είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Κώστα Μαρτάκη.

Ο Πολίτης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για τη σχέση του με τον αδερφό του, πώς βίωσε τη διασημότητά του, καθώς και τα παιδικά τους χρόνια.

Η σχέση του Νίκου Πολίτη με τον Κώστα Μαρτάκη

Ο ηθοποιός που τώρα παίζει στη σειρά «Όρκος» της ΕΡΤ μίλησε στη δημοσιογράφο για όλα και ειδικά για τον αδερφό του.

«Το ότι έγινε γνωστός, αναγνωρίσιμος στον κόσμο, δεν άλλαξε ποτέ κάτι μέσα μου. Τον βλέπω ως τον αδερφό μου, που μεγαλώσαμε μαζί, που μου έπαιρνε τα παιχνίδια, που του έπαιρνα τα δικά του. Έχω αυτό στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να το αποβάλω.

Γενικά τον συμβουλεύομαι. Είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός. Με αφήνει πάρα πολύ μόνο μου. Δεν έχω boost ή κάποια βοήθεια σε πρακτικό επίπεδο, όσον αφορά στις γνωριμίες ή οτιδήποτε, κι αυτό με έχει σκληρύνει. Αυτό ήθελε κι εκείνος να πετύχει μέσα από αυτό. Έτσι όπως τα βρήκε κι εκείνος πιο δύσκολα και ζόρικα, θεωρεί ότι θα μου κάνει κι εμένα καλό. Και όντως μου έχει κάνει καλό μέχρι σήμερα. Οπότε, όλα καλά.

Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας. Όπως σε όλα τα αγόρια. Στην οικογένειά μας, ήμασταν δύο και θέλαμε και οι δύο την προσοχή των γονιών μας κι αυτό μας έκανε ανταγωνιστικούς. Αλλά όχι σε επίπεδο τρέλας. Στις αρχές, κέρδιζα εγώ, γιατί ήμουν ο πιο μικρός, οπότε πάντα ο πιο μικρός, αν γκρινιάξει λίγο παραπάνω, είναι λίγο πιο γλυκούλης. Μετά, ίσως λίγο παραπάνω ο αδερφός μου», είπε.

Ο Πολίτης δε δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός πως, στα εφηβικά τους χρόνια, ο γόης ήταν ο κατά 8 χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του. Κάθε φορά που πήγαινε στο σχολείο του, το ενδιαφέρον του άλλου φύλου ήταν εμφανές και «γινόταν χαμός», είπε.

The Masked Singer: O Κώστας Μαρτάκης ήταν τελικά η μέλισσα και το Twitter ενθουσιάστηκε

Ο Νίκος Πολίτης ασχολείται με τη μόδα

«Δουλεύω σε ένα γραφείο. Σε ένα ατελιέ υψηλής ραπτικής για ανδρικό κοστούμι και ανδρική ένδυση. Έχω το οργανωτικό κομμάτι με τους πελάτες. Παίρνω μέτρα, κάνουμε fitting», είπε στη δημοσιογράφο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, μάλιστα, είχε πει πως η υποκριτική μπήκε στη ζωή του όταν έγινε 18 ετών, όμως, για βιοποριστικούς λόγους στράφηκε στην αντρική ραπτική.