The Masked Singer: O Κώστας Μαρτάκης ήταν τελικά η μέλισσα και το Twitter ενθουσιάστηκε

The Masked Singer: O Κώστας Μαρτάκης ήταν τελικά η μέλισσα και το Twitter ενθουσιάστηκε

Η μέλισσα συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το show.

Πλήθος εντυπωσιακών μεταμφιέσεων παρέλασε στη σκηνή του μουσικού show του ΣΚΑΙ,«The Masked Singer» με τους τέσσερις κριτές-ντετέκτιβ (Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θοδωρής Μαραντίνης) να επιχειρούν να βρουν τους επώνυμους που κρύβονταν πίσω από τη μάσκα.

Το μωρό του «The Masked Singer» ενθουσίασε το Σάκη Ρουβά

Μετά την αποχώρηση του ιπποπόταμου (πίσω από τη μάσκα του οποίου βρισκόταν η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη) στο 2η επεισόδιο ένα «μωρό» τραγούδησε on stage το τραγούδι «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές.

Το μωρό κατάφερε να ξετρελάνει τον Σάκη Ρουβά ο οποίος ήθελε να τον αγκαλιάζει συνέχεια. Την ίδια ώρα οι κριτές προσπάθησαν να ανακαλύψουν ποιος celebrity κρυβόταν πίσω από τη μάσκα για να λύσουν επιτυχώς το γρίφο.



Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να είναι στο The Masked Singer εξαιτίας του... συζύγου της

Η αποκάλυψη της μέλισσας και τα σχόλια για την εμφάνιση Μαρτάκη

Twittertrends

Η Μέλισσα τραγούδησε το «Όλα σ΄ αγαπάνε» και το Twitter άρχισε να κάνει τις δικές του προβλέψεις για το ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα. Το hashtag #TheMaskedSingerGR βρέθηκε για ακόμη μια φορά στην κορυφή των Ελληνικών Twitter trends, με τους χρήστες να αναφέρουν από νωρίς πως η μέλισσα είναι ο Κώστας Μαρτάκης, όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει ο Νίκος Μουτσινάς.



Στο τέλος της βραδιάς μια μάσκα έμελλε να βγει για να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που θα αποχωρήσει από το show. Η Μέλισσα έλαβε τις λιγότερες θετικές ψήφους όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Ρουβάς με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει την μάσκα και να αποχωρήσει από το «The Masked Singer».



Πηγή κεντρικής: maskedsingergr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

The Masked Singer: Το Twitter αποθέωσε την Χριστίνα Σούζη και... μάντεψε Χολίδη και Μαρτάκη

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το «κακό μάτι» λίγο πριν την πρεμιέρα του Masked Singer

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα εκατοντάδες υποστηρικτικά tweets που γράφτηκαν για τον Κώστα Μαρτάκη.