Τουλάχιστον η Khloe είναι η πιο ειλικρινής Kardashian

Νατάσσα Σχοινά
Τουλάχιστον η Khloe είναι η πιο ειλικρινής Kardashian

Της έχουν συμβεί πολλά, αλλά η Khloe Kardashian παραμένει η πιο ειλικρινής και ακομπλεξάριστη της οικογένειας.

Σίγουρα έχουν ακουστεί πολλά ανά διαστήματα για την οικογένεια Kardashian. Και πολλές φορές, αυτά δεν είναι και τα καλύτερα. Δεν είναι λίγη η μερίδα του κοινού που έχει κοσμήσει τα μέλη της με διάφορα επίθετα λόγω του τρόπου που χειρίζονται τη δημοσιότητα και τους λόγους για τους οποίους έχουν γίνει διάσημα. Όμως, στο τέλος της ημέρας και ανεξάρτητα με το ποιος συμφωνεί, οι Kardashians συγκαταλέγονται σήμερα στους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη.

Όσο περνάει ο καιρός, ωστόσο, όλο και περισσότερο καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η Khloe Kardashian είναι η πιο ειλικρινής μεταξύ των υπολοίπων μελών.

Ο τρόπος που χειρίστηκε το photoshop της κόρης της, True

Στις 12 Απριλίου, η κόρη της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson, True, είχε γενέθλια και έγινε 4 ετών. Κατά λάθος και πολύ φυσικά, ωστόσο, της ξέφυγε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που η μικρή πήγαινε στην Disneyland, αναιρώντας μία φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί και υποτίθεται πως έδειχνε την True με την κόρη της Kim, Chicago.

khloe_kardashian_scandals.jpg
khloe_kardashian_scandals2.jpg

Οι φανς ήδη από τότε -τον Οκτώβριο- του 2021 είχαν υποψιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη λήψη και τώρα τους ήρθε και η επιβεβαίωση μέσω της ίδιας της Khloe. Το ευχάριστο είναι η αντίδρασή της που απλά παραδέχτηκε ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά στο να το κρύψει.

«Λοιπόν, τα έκανα χάλια. Τέλος πάντων, ας εστιάσουμε σε κάποιον άλλο. Το σόου μας κυκλοφορεί σε μερικές ημέρες», είπε η Khloe γελώντας.

Η συνειδητοποίηση της Khloe Kardashian για τον Tristan Thompson: «Δεν είναι για μένα»

Η αντίδραση της Khloe όταν έμαθε για το νέο σκάνδαλο πατρότητας του Tristan Thompson

Δεν είναι λίγα αυτά που έχει περάσει η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson. Ο μπασκετμπολίστας φαίνεται πως την έχει απατήσει αρκετές φορές, ακόμα και όταν ήταν έγκυος με την κόρη τους, ενώ δε δίστασε ούτε να κάνει κάτι ακόμα και με την κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Πρόσφατα, τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τα νέα ότι τον Δεκέμβριο του 2021 o Tristan έγινε πατέρας από τη Maralee Nichols, την οποία έβλεπε τον Μάρτιο του ίδιου έτους όσο ακόμη ήταν με την Khloe. Πώς, όμως, το έμαθε η Khloe;

Σε συνέντευξή της στο USA Today πριν την πρεμιέρα του νέου σόου «The Kardashians» στο Hulu, η Khloe αποκάλυψε πως έμαθε τα καθέκαστα μέσω ενός τηλεφωνήματος της αδερφής της, Kim.

«Ήταν δύσκολο. Déjà vu. Νομίζω την πρώτη φορά ήταν η Kendall ή η Kylie που με πήρε τηλέφωνο. Τώρα ήταν η Kim. (Ο πόνος) δε γίνεται πιο εύκολος, αλλά μαθαίνεις να μην αντιδράς τόσο. Όταν έχεις πληγωθεί τόσες φορές, οι αντιδράσεις σου, οι απαντήσεις σου στο να συμβαίνει το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά γίνονται πιο επιδερμικές σε αυτό», σχολίασε η Khloe.

Ίσως όλα αυτά που της έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή -που επί της ουσίας δεν είναι προσωπική αλλά δημόσια- να της έχουν δώσει ένα επιπλέον πάτημα για να δείξει την πιο ακομπλεξάριστη πλευρά της. Στο τέλος της ημέρας, βέβαια, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως η Khloe Kardashian είναι η πιο ειλικρινής της οικογένειάς της.