Halftime: Έρχεται το ντοκιμαντέρ της Jennifer Lopez και το teaser είναι μόνο η αρχή

Halftime: Έρχεται το ντοκιμαντέρ της Jennifer Lopez και το teaser είναι μόνο η αρχή

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο στο Netflix και οι fans της τραγουδίστριας ανυπομονούν.

Στα χνάρια της Beyonce και της Taylor Swift βαδίζει η Jennifer Lopez, η οποία βρίσκεται στα καλύτερά της τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Η Λατίνα σταρ αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ben Affleck 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Έρχεται το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Jennifer Lopez

Το «Halftime» είναι το νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει η Jennifer Lopez σε συνεργασία με το Netflix. Θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Tribeca στη Νέα Υόρκη στις 8 Ιουνίου ενώ στις 14 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο για προβολή στην δημοφιλή streaming υπηρεσία.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να δώσει μια αναλυτική ματιά στη ζωή της Λατίνας σταρ ενώ θα μας δείξει όλη την προετοιμασία της για την iconic εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 μαζί με τη Shakira. Την ίδια ώρα θα δούμε μια πιο τρυφερή πτυχή της J.Lo και το πώς είναι καθημερινά ως μητέρα.

«Η JLo δεν έχει κανέναν λόγο να σταματήσει ή να χαλαρώσει τους ρυθμούς της και αυτό θέλει να δείξει με το Halftime», αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix.

Η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Amanda Micheli δήλωσε: «Είναι τιμή που επιλέχθηκα για την εναρκτήρια βραδιά του Tribeca, και τόσο ταιριαστό να γιορτάζω αυτό το κρίσιμο ορόσημο στη ζωή και την καριέρα της Jennifer, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο όπου μεγάλωσε! Το να έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς αυτήν την ταινία στη μεγάλη οθόνη με το κοινό της Νέας Υόρκης είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/p/CcSyukfjAOK

Ο αρραβώνας της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck

Η 52χρονη σούπερ σταρ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της το ευτυχές γεγονός μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων που ανέβασε στα social media με τίτλο «Σπουδαία ανακοίνωση». Λάμποντας από ευτυχία η Lopez κοιτάζει την κάμερα και λιώνει από χαρά.

Όλα τα βλέμματα στράφηκαν στο τεράστιο μονόπετρο που στόλιζε τον παράμεσο του αριστερού της χεριού.

Η τραγουδίστρια είχε αφήσει υπονοούμενα για την «τεράστια ανακοίνωση» μέσω ενός βίντεο στο Twitter, το ίδιο βράδυ. «Λοιπόν, έχω μια πολύ συναρπαστική και ξεχωριστή ιστορία να σας πω...», είχε γράψει η τραγουδίστρια προσθέτοντας δίπλα στο όνομά της, το emoji ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού.

https://www.instagram.com/p/CcHNbhHJaip

Ο Ben Affleck είναι ο μεγαλύτερος fan της Jennifer Lopez και το απέδειξε στα βραβεία iHeartRadio

Πηγή κεντρικής: jlo