MasterChef: Γιάννος και Ταϊρίδης έβαλαν στόχο τον Νικήτα αλλά το Twitter δεν αντέχει την Ελισάβετ

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Γιάννος και Ταϊρίδης έβαλαν στόχο τον Νικήτα αλλά το Twitter δεν αντέχει την Ελισάβετ

Η παίκτρια με τις μέτριες ικανότητες και την μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, όπως υποστηρίζουν αρκετοί τηλεθεατές. Συνεχίζει ο Χριστόφορος να είναι ανάμεσα στους πιο αντιπαθείς παίκτες του διαγωνισμού. 

Όπως ήδη περιμέναμε από χθες, η ομαδική μεταξύ της μπλε και της κόκκινης ομάδας κρίθηκε στην λεπτομέρεια στο MasterChef. Η ευγένεια και η καλοσύνη κάπου χάθηκαν ανάμεσα στην χαρά των μπλε νικητών που γλέντησαν τη νίκη τους ανάμεσα σε σχόλια γεμάτα έπαρση. Γιάννος, Ταϊρίδης έχουν κάνει συμμαχία κατά του Νικήτα και προδόθηκαν από τις ίδιες εκφράσεις που χρησιμοποιούν, ενώ η Ελισάβετ μόνιμα μαζί με τον Χριστόφορο είναι οι πιο αντιπαθείς παίκτες για το κοινό του Twitter. Στο επεισόδιο είχε την τιμητική του, έως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.instagram.com/p/CcV7w6Nq-2I

Οι copy paste παίκτες

Στην βαθμολογία των κριτών η μπλε ομάδα με σκορ 3-2 κέρδισε το έπαθλο της εξόδου. Η κόκκινη ομάδα παρά την καλή αρχηγία της Καλλιόπης, είχε γκρίνια μόνο από την πλευρά του Ταϊρίδη. Όταν άκουσε την ατάκα του Νικήτα, ότι επειδή δεν είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα, δεν θα αγωνιστεί για την ατομική ασυλία και έθεσε εαυτόν αυτόματα υποψήφιο. Ο Μπόμπαινας - Ταϊρίδης, τον ειρωνεύτηκε και χρησιμοποίησε την φράση που και πριν από λίγα λεπτά είχε πει ο Γιάννος με άλλη αφορμή, ότι ο Νικήτας δεν έχει προσωπικότητα και έχει αντιγράψει όλα τα προηγούμενα MasterChef. Μέχρι και την Μαργαρίτα που είχε κάνει το ίδιο σε μία δοκιμασία ασυλίας. «Την Μαργαρίτα δεν θα την πιάσεις στο στόμα σου» τον προειδοποίησαν οι τηλεθεατές.

margarita.JPG

Η μπλε ομάδα βγήκε να γιορτάσει, αλλά οι ατάκες της Ελισάβετ ότι δικαιώθηκε και έκλεισε στόματα (ενώ το πιάτο της ηττήθηκε) ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Όπως και το ύφος και η μόνιμη αγένεια του Χριστόφορου που μέχρι και στον σεφ Αθηναγόρα στο εστιατόριο του οποίου βρίσκονταν, φέρονταν λες και ήταν φιλαράκι του. Η φράση «Είσαι ωραίος», έσπασε ρεκόρ.

https://www.instagram.com/p/CcWA0gXKJjG

Η κόκκινη ομάδα έκανε και δοκιμασία με τύλιγμα σε ντολμαδάκια που όπως ανέφερε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι το αγαπημένο φαγητό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Νίκησε η Ελπίδα την δοκιμασία και την ασυλία και σήμερα έχουμε το συμβούλιο και την ψηφοφορία.

https://www.instagram.com/p/CcWB__cqlSd

Ξεκάθαρα θα φανεί σήμερα πως Μπόμπαινας, με Γιάννο έχουν ανοίξει μέτωπο σε Νικήτα και Φανή και σκοπεύουν να τους βγάλουν από το παιχνίδι. Και χρησιμοποιούν την θρασύτητα του Χριστόφορου και την αφέλεια άλλων παικτών μέχρι να τα καταφέρουν.

Στενάχωρα τα όσα συμβαίνουν φέτος στον διαγωνισμό. Αναίτιοι καβγάδες, υπονοούμενα για πράγματα που έχουν γίνει στο σπίτι και δεν τα έχουμε δει ποτέ και ελάχιστες, μα ελάχιστες δόσεις από αξιοπρέπεια και χιούμορ. Αναμένουμε τουλάχιστον φτάνοντας προς την τελική δεκάδα, να δούμε παίκτες που είναι καλοί σεφ και καλοί χαρακτήρες, όπως για παράδειγμα η Καλλιόπη. Γιατί αν κάτι δίδαξε την περσινή χρονιά η νικήτρια Μαργαρίτα, ήταν ήθος, αξιοπρέπεια, κεντημένα με αρκετές δόσεις χιούμορ. Φέτος οι τηλεθεατές δεν αντέχουν τόση τοξικότητα από τους παίκτες.