MasterChef: Η θετική κριτική για την Μαργαρίτα και τον Άκη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Τσακιρίδου Χριστίνα
MasterChef: Η θετική κριτική για την Μαργαρίτα και τον Άκη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην κάμερα του «Ηappy Day» και σχολίασε τους δημοφιλείς μάγειρες με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day». Ο δημοφιλής μάγειρας-παρουσιαστής που μας κρατούσε για χρόνια συντροφιά με το «Μπουκιά και Συγχώριο» μίλησε για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά την απώλεια κιλών ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τις εκπομπές μαγειρικής.

Η κριτική και η στήριξη στην Μαργαρίτα Νικολαϊδη και τον Άκη Πετρετζίκη

«Η νικήτρια του MasterChef είναι τεράστιο ταλέντο στη μαγειρική», είπε o camera ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Μαργαρίτα.

Όσον αφορά την εκπομπή μαγειρικής που ξεχωρίζει, ο γνωστός μάγειρας ανέφερε: «Η κορυφαία εκπομπή μαγειρικής είναι η εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη, το Kitchen Lab. Έχει λόγο, εμφάνιση, οι συνταγές του βγαίνουν», είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο.

Η μεγάλη απώλεια κιλών και η νέα του ζωή

«Είχα φτάσει να είμαι 132 κιλά σε μια περίοδο της ζωής μου που ήταν πραγματικά δύσκολη. Είδα ότι αυτό είναι εξαιρετικά κακό, δηλαδή κινούμουν πολύ δύσκολα και είχα μια βουλιμία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι. Έχασα 52 κιλά και από τότε δεν τα ξαναπήρα», ανέφερε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

MAMALAKIS2.jpg

O Hλίας Μαμαλάκης το 2008.

Πηγή φωτογραφίας: NDP

«Τα πρώτα χρόνια, βέβαια, ο εγκέφαλος πρέπει να πω ότι ήταν εγκέφαλος παχύσαρκου. Δηλαδή έβαζα ένα τεράστιο πιάτο μακαρόνια με κιμά και τυριά, γιατί αυτό ήθελε ο εγκέφαλος του χοντρού, αλλά έτρωγα τρεις μπουκιές και χόρταινα. Έχω περιορίσει πάρα πολύ το κρέας στη ζωή μου χωρίς να έχω φιλοσοφική θεωρία για vegan ή vegeterian», συμπλήρωσε ο διάσημος μάγειρας.

Τα σενάρια επιστροφής του Ηλία Μαμαλάκη στην τηλεόραση

Σχετικά με το Survivor ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε: «Το στοιχείο του ριάλιτι και της ίντριγκας είναι πάρα πολύ μεγάλο στο Survivor. Δηλαδή βλέπουμε να τσακώνονται και να ευτελίζονται, εμένα δεν μου πάει σαν τηλεθεατή αυτό το πράγμα».

«Θα ήθελα να κάνω το «Μπουκιά και συγχώριο» πάλι. Μου έκαναν πρόταση από την τηλεόραση, αλλά δεν υλοποιήθηκε η εκπομπή», είπε ο μάγειρας κλείνοντας.

Πηγή κεντρικής: akis_petretzikis