Survivor: Το πάρτι ένωσης, τα κιλά που έχασαν οι παίκτες και η ψηφοφορία που έκανε έξαλλο το κοινό

Survivor: Το πάρτι ένωσης, τα κιλά που έχασαν οι παίκτες και η ψηφοφορία που έκανε έξαλλο το κοινό

Η μεταμόρφωση των παικτών, τα γέλια και τα απρόοπτα έκαναν το Twitter να ...σολάρει.

Μετά από σχεδόν 4 μήνες οι δύο ομάδες του Survivor έγιναν μια! Κόκκινοι και Μπλε, επιτέλους όχι μόνο έφτασαν αισίως στο πάρτι της ένωσης αλλά απόλαυσαν και όλα τα θετικά που «χαρίζει» απλόχερα αυτό το πολυπόθητο event.

Και όχι, δε μιλάμε για το υπέροχο δείπνο που σίγουρα απολαμβάνουν οι παίκτες οι οποίοι καταφέρνουν να φτάσουν σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, αλλά για τη στιγμή που μπορούν πια να είναι πιο καθαροί από ποτέ. Το μπάνιο λοιπόν που απόλαυσαν ήταν που τους έκανε στην κυριολεξία... ευτυχισμένους!

Asia Express: Η συμμετοχή της Ζενεβιέβ και τα 9 ζευγάρια με δόση από GNTM και Survivor

Οι παίκτες (άντρες και γυναίκες) λούστηκαν μετά από 113 ημέρες (τουλάχιστον τόσες είναι οι ημέρες για όσους μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού), περιποιήθηκαν το δέρμα τους με ενυδατικές κρέμες, έφτιαξαν τα μαλλιά τους και εννοείται πως ξετρελάθηκαν με την αίσθηση της καθαριότητας που είχαν να ζήσουν τόσο καιρό! Μάλιστα, πολλοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με την αλλαγή των συμπαικτών τους οι οποίοι είχαν μεταμορφωθεί πραγματικά. Η Σοφιάννα μάλιστα βλέποντας τον Μαρτίκα εντυπωσιάστηκε πολύ με την αλλαγή του.

Οι ατάκες των παικτών με τις αλλαγές της εμφάνισής τους ήταν αστείες.

Μετά το δείπνο που επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού αλλά και το ζύγισμα των παικτών για να διαπιστωθεί ποιος από τους παίκτες έχασε τα περισσότερα κιλά. Να θυμίσουμε πως πέρσι σε αυτή τη δοκιμασία είχε κερδίσει ο Τριαντάφυλλος o οποίος είχε χάσει 21 κιλά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχασε 12 κιλά. Ο Γιώργος Κατσαούνης μπήκε στο παιχνίδι 98 κιλά όμως πλέον ζυγίζει 72 κιλά, κάτι που σημαίνει ότι έχει χάσει 26 ολόκληρα κιλά ενώ η Βρησηίδα μπήκε στο παιχνίδι 53 κιλά αλλά έχει φτάσει πλέον να ζυγίζει 44,500.

Ακολούθησε ο διαγωνισμός τραγουδιού με την Ασημίνα να τραγουδά -τί άλλο;- Χρήστο Δάντη, τον Απόστολο Ρουβά να τραγουδά Σάκη και την Ναυσικά «Το κάτι» της Καίτης Γαρμπή το οποίο απέσπασε πολλά δεκάρια κάνοντας το κοινό στο Twitter έξαλλο.

Ο λόγος φυσικά ήταν οι παραφωνίες της Ναυσικάς και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο.

Νικητής του φετινού μουσικού διαγωνισμού ήταν ο Σπύρος Μάρτικας με το τραγούδι «Bella Ciao» που απέσπασε 152 πόντους.

To party συνεχίστηκε με τον Νίκο Κουρκούλη που με τα τραγούδια του έκανε τους παίκτες να χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης.