Survivor: Ποια αποχώρηση; Το Twitter ασχολείται με την αναφορά στον Ντάνο και ξαφνικά έχουμε 2017

Πατούλια Κατερίνα
Survivor: Ποια αποχώρηση; Το Twitter ασχολείται με την αναφορά στον Ντάνο και ξαφνικά έχουμε 2017

Ο Νίκος Αντωνόπουλος έφυγε μετά από 3 εβδομάδες παραμονής στο Survivor αλλά μια ατάκα του Νίκου Εμμανουήλ έκανε το Twitter να ξεσπάσει.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήρθε για να μείνει στο Survivor όπως όλα δείχνουν! Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του φετινού ριάλιτι επιβίωσης – μιας και ο Βαλάντης έφυγε νωρίς- κατάφερε για δεύτερη φορά να παραμείνει στο Survivor, τη στιγμή που ο συμπαίκτης του, Νίκος Αντωνόπουλος είδε την πόρτα εξόδου από την Καραϊβική.

Εκτός ο Νίκος Αντωνόπουλος

Δεν έκρυψε τη στεναχώρια του ο παίκτης, που έφυγε τελικά από το Survivor, προτού συμπληρώσει μήνα στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

«Γιώργο σίγουρα είναι στενάχωρο αυτό για εμένα διότι ήθελα πάρα πολύ να μείνω. Από εκεί και πέρα οι τρεις εβδομάδες που έμεινα στο παιχνίδι ήταν αρκετές για εμένα για να αποκομίσω κάποιες εμπειρίες και κάποια μαθήματα ζωής. Τώρα θα γυρίσω στην οικογένειά μου και το ευχάριστο είναι ότι θα προλάβω να κάνω Πάσχα με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Έρχεται το πάρτι ένωσης:

Αυτό που οι τηλεθεατές περιμένουν κάθε χρονιά, το περίφημο πάρτι ένωσης των δύο ομάδων έρχεται το Σάββατο. Ο Γιώργος Λιανός εξήγησε πως τους παίκτες περιμένουν πολλές εκπλήξεις και πως μετά το πάρτι της ένωσης οι κόκκινοι θα μεταφερθούν στην παραλία των μπλε.

Το ατύχημα της Μαίη, σόκαρε τους συμπαίκτες της

Η Μαίη την ώρα που αγωνιζόταν στον στίβο μάχης χτύπησε το κεφάλι της σε ένα από τα εμπόδια. Η παίκτρια σωριάστηκε στην ξύλινη κατασκευή, καθώς η σύγκρουση που υπέστη το κεφάλι της ήταν μεγάλη. Ευτυχώς η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει μόνο με ένα τραύμα στον αυχένα και φόρεσε ένα ειδικό κολάρο.

Survivor: Η άσεμνη ατάκα του Άρη Σοϊλέδη έκανε το Twitter να τον δικάσει

Ο Εμμανουήλ είναι ο νέος Ντάνος;

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος εξήγησε πως υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στον ίδιο και τον νικητή του Survivor το 2017.

«Δεν θέλω να συγκρίνομαι με τον Βαλάντη και τον Ντάνο. Υπάρχει μίσος απέναντί μου, υπάρχει ένταση γιατί λέω την αλήθεια. Και δεν περίμεναν οι άλλοι πως έρθει ένας άνθρωπος εδώ και θα μιλήσει και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του», είπε ο Εμμανουήλ με τους συμπαίκτες του να του τονίζουν:

«Δεν σε συγκρίνει κανείς με τον Ντάνο», «Ο Ντάνος προσβλήθηκε που σε άκουσε» και με το Twitter να συμφωνεί πως είναι άστοχη η σύγκριση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CQ9mVQMD-KV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Ευρυδίκη και Βρισηίδα είναι υποψήφιες με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Twitter αντιδρά

Survivor αποχώρηση: Κι όμως, η Τζο «νίκησε» τη Μυριέλλα και οι αντιδράσεις στο Twitter ήταν πολλές

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αποκάλυψη για την αμοιβή της στο Survivor - Ισχύουν τελικά τα 10.000 ευρώ;