Survivor: Όλη η Μπλε ομάδα εναντίον του Εμμανουήλ και το Twitter διχασμένο

Νατάσσα Σχοινά
Survivor: Όλη η Μπλε ομάδα εναντίον του Εμμανουήλ και το Twitter διχασμένο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατηγορείται από τους συμπαίκτες του για ψέματα και πως δε θέλει να κάνει απολύτως τίποτα στο νησί.

Οι κόντρες και οι τσακωμοί στο Survivor δε σταματούν. Εξαρχής το παιχνίδι βασιζόταν σε διαμάχες μεταξύ των παικτών, αλλά από τότε που μπήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, φαίνεται πως τελειωμός δεν υπάρχει. Πρώτα, ο παίκτης τσακωνόταν με τον Τάκη, τώρα έχει επεκταθεί σε όλη την ομάδα. Ποιος, όμως, έχει δίκιο;

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιος στην πραγματικότητα έχει δίκιο. Γιατί πολύ απλά, δεν είμαστε πίσω από τις κάμερες. Κάποια από τα περιστατικά που έχουν διαδραματιστεί μεταξύ των παικτών το κοινό δεν τα έχει δει και λογικά δε θα τα δει και ποτέ. Οπότε, το μόνο που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να βασιστεί στα συμβάντα που έχει δει και να κρίνει με βάση τα συμφραζόμενα.

Στην παρούσα φάση, πάντως, οι ομάδες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι δύο: Ο Εμμανουήλ και όλη η υπόλοιπη ομάδα.

Οι κατηγορίες για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της Μπλε ομάδας κατηγορεί τον Εμμανουήλ για ψέματα. Για την ακρίβεια, πολλάκις έχουν γίνει τέτοιες αναφορές για ποικίλα θέματα. Και, όπως και να το κάνουμε, όταν είναι τόσοι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι κάποιος είναι κατηγορούμενος για κάτι, δεν παύεις να σκέφτεσαι ότι μάλλον κάποιο δίκιο έχουν. Ή ότι κάτι, τέλος πάντων, δεν πάει καλά.


«Νόμιζε ότι ήρθε κάπου αλλού. Δεν κάνει τίποτα εδώ και δύο εβδομάδες. Σήμερα το πρωί, εγώ με τη Στέλλα σηκωθήκαμε 6.30, 7 η ώρα ήμασταν στο νερό να πάμε να ψαρέψουμε για να φάει όλη η οικογένεια η μπλε. Ο Κωνσταντίνος κοιμόταν μέχρι τις 9 – 10. Ξύπνησε τελευταίος μετά από όλους τους άλλους. Με το που σηκώθηκε, δεν είπε ούτε καλημέρα. Ρώτησε μόνο τι θα φάμε. Πήρε τη μοκέτα του και πήγε στην παραλία να κάνει ηλιοθεραπεία. Εγώ του είπα να μαζέψει κάποια πράγματα γιατί τα παιδιά έκαναν άλλες δουλειές και μου είπε ‘Δε γουστάρω να μαζέψω τίποτα, γιατί δεν είναι δικά μου’», είπε ανάμεσα στα διάφορα ο Τάκης.

Survivor: «Δε θα το πιστέψεις», αλλά ο Τάκης τσακώθηκε και με άλλον παίκτη λόγω... επαγγέλματος

Ο Εμμανουήλ δεν παραδέχτηκε τίποτα από αυτά, λέγοντας, μάλιστα, πως ειπώθηκε πως μόνο αν φέρει νίκες θα του δώσουν να φάει. Ο, δε, Ντάλλας εξήγησε πως ο κομμωτής το παρεξήγησε, αφού δεν αναφερόταν στο φαγητό που έχουν στο νησί, αλλά στα έπαθλα. Και γενικώς, ο ένας έλεγε το ένα και ο άλλος το άλλος, πηγαίνοντας το «μπαλάκι» πότε αριστερά πότε δεξιά. Ουδείς, ωστόσο, πήρε το μέρος του Εμμανουήλ.

https://www.instagram.com/p/CcOlOlRMh8c

Οι χρήστες του Twitter που παραδοσιακά παρακολουθούν το Survivor και σχολιάζουν παράλληλα τα δρώμενα, ήταν φανερά διχασμένοι. Υπήρχε η πλευρά του κοινού πήρε το μέρος του κομμωτή λέγοντας πως η υπόλοιπη ομάδα τον «βάλλει», ενώ πολλοί -μάλλον οι περισσότεροι- τάχθηκαν εναντίον του ασπαζόμενοι τα λεγόμενα των συμπαικτών του.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικές από τις σκέψεις των χρηστών στο Twitter.

Υ.Γ. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ -που βγήκε παμψηφεί από τους Μπλε, η Στέλλα -κατόπιν υπόδειξης της Σοφιάννας- και τελικά προστέθηκαν και ο ο Νίκος Αντωνόπουλος με τον Νίκο Γιάννη από τους Κόκκινους.