Amy Schumer: Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά από ένα χιουμοριστικό της σχόλιο στα Oscars

Κατερίνα Μπούσιου
Amy Schumer: Δέχεται απειλές για την ζωή της μετά από ένα χιουμοριστικό της σχόλιο στα Oscars

Photo credits Associated Press

Μέχρι και την αστυνομία, αναγκάστηκε να ενημερώσει η ηθοποιός για παν ενδεχόμενο. 

Κάποιοι «θερμοκέφαλοι» των social media οι οποίοι εμφανίζονται και ως θαυμαστές κάποιων σταρ του Hollywood, τα έβαλαν με την Amy Schumer, μίας εκ των παρουσιαστριών της βραδιάς των Oscars για ένα σχόλιο και μία κινησή της. Είχε προηγηθεί και ένα άλλο διαφορετικό περιστατικό που αποκάλυψε η ίδια, με τηλεφώνημα που είχε κάνει στον Leonardo DiCaprio.

https://www.instagram.com/p/CcUEVqiOYJ_

Έφτασε μέχρι και την αστυνομία

Περιπετειώδης ήταν τελικά η 94η απονομή των Oscars. Δεν μας έφτανε το περιστατικό με τον Will Smith, έρχονται τώρα και οι απειλές κατά της ζωής της που δέχεται η μία εκ των τριών παρουσιαστριών, Amy Schumer. Και γιατί; Για ένα απλό αστείο που έκανε στην συνάδελφό της ηθοποιό, Kirsten Dunst η οποία ήταν και υποψήφια.

94th Academy Awards - Show

H Schumer κάνει πλάκα με τον σύζυγο της Dunst αφού την έχει σηκώσει από την θέση της.

Η Schumer κατέβηκε από την σκηνή, την σήκωσε και μιλώντας με τον άντρα της, έκανε πως δεν την πρόσεξε και μετά είπε ότι νόμιζε ότι ήταν μία από τις seat fillers, τους κομπάρσους που μπαίνουν στις θέσεις των θεατών για να συμπληρώνουν τα πλάνα. Η Dunst τότε είχε γελάσει, οι θαυμαστές της όμως, όχι.

Ορισμένοι το προχώρησαν και άρχισαν να απειλούν την Schumer η οποία ενώ αρχικά είπε πόσο θαυμάζει την ηθοποιό και πως όλα ήταν απλά ένα αστείο, αναγκάστηκε να πάει και στο κεντρικό αστυνομικό τμήμα του Los Angeles, για να το καταγγείλει, για παν ενδεχόμενο.

Πάντως σε μία άλλη περίπτωση, είχε πάρει τα μέτρα της. Για το αστείο που είχε πει ότι ο Leonardo DiCaprio, πάντα βρίσκει μικρότερες σε ηλικία συντρόφους, τον είχε πάρει τηλέφωνο για να τον προειδοποιήσει και να αποφύγει τις παρεξηγήσεις. Γενικά, τα πολλά αστεία στις βραδιές των απονομών, δεν βγαίνουν σε καλό.