Emmanuel Macron: Οι νέες πόζες αλά Alain Delon με ανοιχτό πουκάμισο «τρέλαναν» τις θαυμάστριες

Κατερίνα Μπούσιου
Emmanuel Macron: Οι νέες πόζες αλά Alain Delon με ανοιχτό πουκάμισο «τρέλαναν» τις θαυμάστριες
Current French President and centrist presidential candidate for reelection Emmanuel Macron delivers a speech during a campaign rally in Strasbourg, eastern France, Tuesday, April 12, 2022 . Macron, with strong pro-European views, and far-right candidate Marine Le Pen, an anti-immigration nationalist, are facing each other in the presidential runoff on April 24. (AP Photo/Jean-Francois Badias)

Οι φωτογραφίες στο Instagram, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές την προσεχή Κυριακή. 

Οι πιο κρίσιμες προεδρικές εκλογές της τελευταίας 20ετίας, είναι την προσεχή Κυριακή για την Γαλλία, αλλά και ένα προσωπικό στοίχημα του νυν προέδρου Emmanuel Macron αλλά και της Marine Le Pen. O πρώτος, πριν το καθοριστικό debate της Τετάρτης μαζί της, επιστράτευσε για μία ακόμη φορά την γοητεία του, για να κερδίσει την εύνοια των γυναικών ψηφοφόρων. Και η επίσημη φωτογράφος του, Soazig de la Moissonnière, χαρίζει πόζες στις φαν του, που δεν μοιάζουν με καμία στο παρελθόν, προκαλώντας αρχικά πολύ θετικά σχόλια στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CcXHJrMKvg1

Με ανοιχτό πουκάμισο και με φόρμα εργάτη

Ο Μacron προσπαθώντας να κερδίσει την χαμένη δημοτικότητα των προηγούμενων χρόνων, στην περιοδεία του δείχνει πιο κοντά στον λαό από ποτέ. Οι σύμβουλοι του και οι συνεργάτες επί των δημοσίων σχέσεων δεν τον αφήνουν να κυκλοφορεί μόνο με τα ατσαλάκωτα κοστούμια του. Μετά από τις αθλητικές φόρμες πριν μερικές εβδομάδες και τα t shirt στο γραφείο του στο Μέγαρο Ηλυσίων, του φόρεσαν μέχρι και φόρμα εργάτη για να μπει στο εργοτάξιο της Notre Dame, η οποία επισκευάζεται μετά την περσινή μεγάλη πυργκαγιά.

France Notre Dame

O Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του Brigitte, με τις ειδικές φόρμες, επιβλέπουν τις εργασίες στην Παναγία των Παρισίων.

Στις συγκεντρώσεις ο πρόεδρος σήκωσε τα μανίκια και έμεινε μόνο με το πουκάμισο (κλασική εικόνα κάθε νέου πολιτικού σε όλο τον κόσμο που θέλει να προσελκύσει νεανικό κοινό) αλλά το αποκορύφωμα ήρθε με την φωτογραφία της χαλάρωσης. Έπειτα από μία κουραστική μέρα, ο Macron κάθεται στον καναπέ του και έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο του, αφήνοντας εμφανές το δασύτριχο στήθος του. Οι θαυμάστριες του στο Instagram, «τρελάθηκαν» με την πόζα του και άφησαν πολύ κολακευτικά σχόλια. Αλλά παρόλα αυτά η πόζα αλά Alain Delon δεν μπορεί να κάνει πολιτικά θαύματα.

macronshirt.jpg

Δεν ξέρουμε αν ο πρόεδρος θεωρεί αυτές τις πόζες άσσο στο μανίκι του για το τελικό αποτέλεσμα, πάντως οι Γάλλοι φαίνεται πως δεν ξεχνούν ότι οικονομικά επί της προεδρίας του, δεν έχουν ευνοηθεί τόσο πολύ. Η νίκη του, εικάζουν οι υπεύθυνοι των δημοσκοπήσεων θα είναι οριακή. Άρα αρκετά επισφαλής για το πολιτικό του μέλλον.

Δείτε τα σχόλια των θαυμαστών και τις υπόλοιπες φωτογραφίες του Macron στην photo gallery που ακολουθεί.

Photo credits:Instagram @soazigdelamoissonniere

Associated Press (AP)