Η Viola Davis απογοήτευσε το κοινό ως Michelle Obama σε νέα τηλεοπτική σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Η Viola Davis απογοήτευσε το κοινό ως Michelle Obama σε νέα τηλεοπτική σειρά
Viola Davis arrives at the premiere of "The First Lady" on Thursday, April 14, 2022, at the DGA Theater Complex in Los Angeles (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) Invision

Η σειρά «The First Lady» έκανε πρεμιέρα,  αλλά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους χρήστες του Twitter. 

H Viola Davis είναι αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς του κόσμου και βραβευμένη με Oscar. Αυτό που κλήθηκε να κάνει όμως στην νέα σειρά «The First Lady» του Showtime, υποδυόμενη την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama, εκτός από μεγάλη πρόκληση, υπήρξε και αρκετά ριψοκίνδυνο. Οι πρώτες εντυπώσεις από την πρεμιέρα δεν είναι και τόσο ευνοικές από το κοινό στο Twitter και τους χρήστες των social media.

https://www.instagram.com/p/CceIkELgdaa

Γιατί χαρακτήρισαν τις κινήσεις της τραγελαφικές

Η Michelle Obama υπήρξε μία από τις δημοφιλέστερες, για να μην πούμε η πιο αγαπητή πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Κάθε ηθοποιός που θα βρισκόταν στην προνομιακή θέση να την υποδυθεί, θα έπρεπε να την μελετήσει πολύ καλά και να είχε αρκετό θάρρος για την κριτική την οποία θα αντιμετώπιζε. Η Viola Davis είχε δηλώσει μάλιστα πριν από λίγους μήνες: «Φοβόμουν πολύ πως ο τρόπος που θα προσέγγιζα τη Michelle Obama, θα ήταν χάλια. Είναι icon. Όλοι ξέρουν πώς είναι εμφανισιακά και πώς μιλά, οπότε είμαι τρομοκρατημένη. Αλλά περισσότερο απ’ όλα, τρέμω για το τι θα πιστέψει. Δε θέλω να την προσβάλλω και να με παίρνει τηλέφωνα. Πρέπει να την κάνω να φαίνεται καλή».

Από το άγχος ωστόσο η ηθοποιός υπερέβαλλε σε κάποιες εκφράσεις της, ειδικά όταν ανασηκώνει τα φρύδια της και όταν σουφρώνει τα χείλη της. Που μπορεί να μοιάζουν σε εκείνες της πρώτης κυρίας, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Κάποιοι μάλιστα έφθασαν στο σημείο να γράψουν στο Twitter, ότι ένιωθαν πως βλέπουν κωμωδία και όχι μία σειρά που είναι αυτοβιογραφική και με σοβαρές πολιτικές προεκτάσεις.

Δεν ξέρουμε πάντως αν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση στα επόμενα επεισόδια στον ρόλο της, η οποία θα απαλύνει κάπως τις αρνητικές πρώτες εντυπώσεις. Ενδιαφέρον ωστόσο έχει το πως προσεγγίζουν αντίστοιχα σε αυτή την μίνι σειρά του Showtime, τον ρόλο τους ως Πρώτες Κυρίες, η Michelle Pfeiffer η οποία υποδύεται την Betty Ford και η Gillian Anderson στον ρόλο της ως Eleanor Roosevelt.

Η Davis θα είναι καλεσμένη πάντως στην καλή της φίλη Oprah Winfrey την προσεχή Παρασκευή, αλλά δεν ξέρουμε αν έχει προλάβει να δει αυτά τα σχόλια και σκοπεύει να απαντήσει, ή αν η εκπομπή μαγνητοσκοπήθηκε αρκετές ημέρες πιο πριν.

https://www.instagram.com/p/Ccble2gAvXI