MasterChef: Τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για την συνεργασία Ελισάβετ και Γιάννου

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Τρολάρισμα δίχως τέλος στο Twitter για την συνεργασία Ελισάβετ και Γιάννου

Φωνές, εντολές και πολλά γέλια στην χθεσινή δοκιμασία με τα μαγειρικά ζευγάρια. Η Ελπίδα έδωσε...πόνο με την αυστηρότητα της. 

Τα ντουέτα έφεραν περισσότερο γέλιο παρά συγκρούσεις στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Ετερόκλητα άτομα μεταξύ τους, κλήθηκαν να συνεργαστούν, σε μία δοκιμασία καθαρά στρατηγική. Βραβείο αυστηρότητας πηγαίνει στην Ελπίδα, βραβείο χαλαρότητας στην Ελισάβετ η οποία τρολαρίστηκε δίχως τέλος από το Twitter μαζί με τον Γιάννο και βραβείο τύχης στον Χριστόφορο που πάλι την γλίτωσε και κάθησε χαλαρά ως θεατής στον εξώστη.

https://www.instagram.com/p/Ccdc9RbKf0y

Σαν το...εν κουλί δεν ήταν

Με γεύσεις Ιταλίας, ξεκίνησε η μαγειρική εβδομάδα. Στο Mystery Box νικητής ήταν ο Πάνος με το καλύτερο πιάτο και έπρεπε στην συνέχεια με τα δύο υλικά, τον καφέ και το λεμοντσέλο, να χωρίσει τους παίκτες ανά ζευγάρια για να μαγειρέψουν στην επόμενη δοκιμασία. Ο ίδιος προτίμησε τον εξώστη και διάλεξε - αφού είχε το δικαίωμα - και τον Χριστόφορο να μην συμμετέχει στην δοκιμασία. Το Twitter πάλι είδε πως...τεμπελιάζει ο παίκτης και γλιτώνει ξανά τις σκοτούρες και τις ευθύνες. Φυσικά γλίτωσε και τον κίνδυνο να αποχωρήσει.

https://www.instagram.com/p/CcgZdt2qzOq

Τα πρώτα γέλια ακούστηκαν όταν ανακοινώθηκε πως Ταϊρίδης και Νικήτας θα μαγείρευαν μαζί. Ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλον, αλλά έπρεπε να συνεργαστούν. Και πριν τους δούμε να μαγειρεύουν, το Twitter θυμήθηκε το πιο ένδοξο τηλεοπτικά, ζευγάρι σε αντίστοιχη δοκιμασία, που πέρασε ποτέ από τον διαγωνισμό. Γιατί σαν τον Χαράλαμπο και τον Παντελή και την κλασσική ατάκα «Εν κουλί είναι αυτό;» δύσκολα θα ξαναδούμε.

Πάταγο πάντως στα σχόλια έκανε το ζευγάρι Γιάννος και Ελισάβετ. (Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί) Ο Γιάννος δούλευε το αλμυρό πιάτο και υποτίθεται ότι ο δεύτερος παίκτης στα ζευγάρια έπρεπε να δίνει εντολές στον συμπαίκτη του. Η επίσης γαλλομαθής Ελισάβετ και συμπάθεια του Γιάννου, αρχικά ήταν ...αραχτή. Ούτε το τι είχαν αποφασίσει να μαγειρέψουν δεν μπόρεσε να εξηγήσει στον Πάνο Ιωαννίδη, όταν την ρώτησε. Το κοινό στο Twitter για μία ακόμη φορά εκνευρίστηκε με την παίκτρια και της ζητά πια να αποχωρήσει αξιοπρεπώς.

elpidanikos_masterchef.jpg

«Τσούχτρες» στις εντολές, ήταν και η Ελπίδα προς τον Νίκο (ο καημένος τρία δάχτυλα έκοψε από το άγχος του) και η Καλλιόπη προς τον Βασίλη. Η οποία λαχτάρησε για λίγο το κοινό γιατί φάνηκε πως χάνει τις αισθήσεις της, λόγω κοψίματος και αυτή. Μάριος και Νίκος (ο αποκαλούμενος και ως Ιταλός) ως μαγειρικό ζευγάρι ήταν οι πιο αδύναμοι και ήταν οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, όπως και η Καλλιόπη με τον Βασίλη. Σήμερα θα κριθεί ποιος τελικά θα φύγει για να μείνουμε με την τελικά 10άδα του διαγωνισμού.