Η Φανή αποχώρησε οικειοθελώς και ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε μια επική ατάκα για το φετινό MasterChef

Πατούλια Κατερίνα
Η Φανή αποχώρησε οικειοθελώς και ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε μια επική ατάκα για το φετινό MasterChef

Master Οικειοθελής Αποχώρηση, θα έπρεπε να λέγεται το φετινό MasterChef, τονίζουν τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής στο Star.

Ακόμα ένα επεισόδιο του MasterChef, ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση. Η κατάρα των οικειοθελών αποχωρήσεων του ριάλιτι μαγειρκής του Star, χτύπησε ξανά, με τη Φανή αυτή τη φορά, να καταφέρνει να κερδίσει την ψήφο των κριτών αλλά και του guest chef, να της ανακοινώνεται πως παραμένει στο MasterChef αλλά τελικά να παίρνει την απόφαση να φύγει από μόνη της.

Νίκος και Φανή διεκδίκησαν την παραμονή τους στο MasterChef

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Φανή και δεύτερος ο Νικήτας. Η Καλλιόπη αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας της και να σώσει τον Νικήτα ρίχνοντας στη μάχη παραμονής τον Νίκο Μπέρκα. Οι δύο παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν το πιάτο του Χάρη Νικολούζου με φραγκόκοτα παστιτσάδα.

https://www.instagram.com/p/CcYsfeFqjk0

Οι δύο παίκτες μαγείρεψαν αλλά το πιάτο του Νίκου ήταν το πιο αδύναμο. Τη στιγμή που οι κριτές ανακοίνωσαν στον Μπέρκα πως αποχωρεί, η Φανή ανακοίνωσε στους κριτές πως θα είναι εκείνη που θα φύγει μιας και ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας, την αναγκάζει να βγει από το παιχνίδι.

«Φεύγω γιατί η οικογένειά μου είναι πιο σημαντική απ’ οτιδήποτε. Νομίζω ότι είναι καλό να ακολουθείς την καρδιάς σου, μ’ αρέσει να κάνω αυτό που πιστεύω. Αγαπημένος μου κριτής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και αγαπημένος μου συμπαίκτης, είναι ο Νικήτας ενώ δεν θα μου λείψει ο Χριστόφορος και ο Μπόμπαινας», τόνισε η Φανή, η οποία αποχώρησε κι αυτή οικειοθελώς από το φετινό MasterChef.

Γιατί η κατάρα με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις κυνηγάει τα ριάλιτι φέτος

Αυτή ήταν μια ακόμα οικειοθελής αποχώρηση στο ριάλιτι μαγειρικής. Είχε προηγηθεί εκείνη του Βασίλη Βαλέχα ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, σώζοντας τον Δημήτρη πριν μερικές εβδομάδες.

«Θέλω να ανακοινώσω, την οικειοθελή μου αποχώρηση, αντιμετωπίζω ένα προσωπικό πρόβλημα, με τη δουλειά μου που δεν μπορώ να το λύσω όσο είμαι μέσα στο παιχνίδι», εξήγησε ο Βασίλης, στην πιο άδικη μέχρι σήμερα αποχώρηση στο MasterChef.

Eκτός MasterChef και ο Στάθης Ταπραντζής:

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στάθη Ταπραντζή, του σεφ που παρότι πήρε το golden pin του Πάνου Ιωαννίδη και μπήκε απευθείας στο MasterChef, αποφάσισε την πρώτη κιόλας εβδομάδα του ριάλιτι μαγειρικής να αποχωρήσει οικειοθελώς, είχε κλονίσει το ριάλιτι μαγειρικής φέτος.

«Το σκεφτόμουν από εχθές το τι ακριβώς θα κάνω και σήμερα το πρωί αποφάσισα ότι έπρεπε να επιστρέψω πίσω στο παιδί και την γυναίκα μου. Τα ζύγισα πολύ καλά τα πράγματα, πριν πάρω την τελική μου απόφαση. Το Masterchef για εμένα μέχρι εδώ ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και φεύγω πολύ γεμάτος. Γνώρισα καινούργιο κόσμο, του σεφ και είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ. Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε», είχε πει ο σεφ στο «Breakfast@star» προσπαθώντας να εξηγήσει το γιατί έφυγε αλλά χωρίς να δίνει εξήγηση στο γιατί πήγε εξαρχής στις auditions.

H ατάκα- καρφί του Κοντιζά

Τη στιγμή που η Φανή ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της και ο Νίκος θα επέστρεφε αυτόματα στο παιχνίδι, ο παίκτης εξήγησε πως χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί αν θα παραμείνει και ο ίδιος. Tη στιγμή εκείνη, έκανε παρέμβαση και ο Σωτήρης Κοντιζάς, τονίζοντας με χιούμορ πως θα αποχωρήσει κι ο ίδιος ενώ συνέχισε τονίζοντας:

«Ε, θα φύγω κι εγώ, εντάξει τα ακούμε όλα. Κανένας δεν μένει με το ζόρι», είπε ο σεφ χαρακτηριστικά με τον Πάνο Ιωαννίδη να εξηγήγει πως ο Σωτήρης δεν έχει να πάει πουθενά.

Πάντως, το Twitter δεν είδε με καλό μάτι ακόμα μια οικειοθελή αποχώρηση από το φετινό MasterChef και τα σχόλια ήταν πολλά και επικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η άβολη στιγμή που ο Δημήτρης από MasteChef υπερηφανεύτηκε για τους 18 αρραβώνες στον Κουτσόπουλο

MasterChef: Η Βασιλική αποχώρησε αλλά ο Γιάννος «δικάστηκε» από το κοινό στο Twitter

MasterChef: Το κοινό στο Twitter υποκλίθηκε στην Βασιλική που αυτοπροτάθηκε για αποχώρηση