Η Ελένη Χατζίδου έπαθε αυτό που δε θέλεις να σου συμβεί σε ταξίδι

Η Ελένη Χατζίδου έπαθε αυτό που δε θέλεις να σου συμβεί σε ταξίδι

Η Ελένη Χατζίδου αναγκάστηκε να τροποιήσει την παραμονή της στη Νέα Υόρκη.

Αυτό που δε θες να σου συμβεί σε ένα ταξίδι είναι να αρρωστήσεις. Σου χαλάει κατευθείαν τις διακοπές, δεν μπορείς να κάνεις πολλά από αυτά που είχες προγραμματίσει να κάνεις και οι πιθανότητες θέλουν οι διακοπές σου να σου βγουν ξινές. Όσο και να προσέχεις, όμως, κάποιες φορές συμβαίνει.

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική όπου είχε την προγραμματισμένη της εμφάνιση, όμως, ξαφνικά, τα εύθυμα και εξερευνητικά stories της διαδέχτηκε ένα που ενημερώνει το κοινό πως αρρώστησε.

Ταξίδι στη Νέα Υόρκη για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου ενάμιση χρόνο μετά τον γάμο τους

Η Ελένη Χατζίδου άρρωστη στη Νέα Υόρκη

Οι απότομες αλλαγές του καιρού και η κούραση έκαναν την Ελένη Χατζίδου να αρρωστήσει, κάτι για το οποίο ενημέρωσε τους followers της στο Instagram.

eleni_hatzidou_arrosti_new_york.jpg

«Άρρωστη στην τοποθεσία Νέα Υόρκη! Κρύωσα. Ο καιρός είναι απίστευτα άστατος εδώ! Από εκεί που είσαι με το κοντομάνικο, κάνει τόσο κρύο που θέλει μπουφάν, κασκόλ και σκούφο! Συν την κούραση πάνω-κάτω, ε, δεν ήθελα και κάτι άλλο», έγραψε.

Λόγω της ίωσης, η τραγουδίστρια δεν μπορεί να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, λέγοντας, μάλιστα, ότι ήθελε να πάει σε αγώνα baseball, αλλά επειδή γινόταν σε εξωτερικό χώρο, αναγκαστικά το έχασε.

«Σήμερα ήθελα να πάμε σε αγώνα baseball και θα τον χάσουμε, γιατί είναι σε εξωτερικό χώρο και δεν μπορώ να πάω έτσι που είμαι έτσι με χοντρή ίωση», είπε.

Έχει η Ελένη Χατζίδου κορωνοϊό;

Εύλογα, όταν οι φανς της είδαν την κατάσταση της Χατζίδου με τη γρίπη, άρχισαν να τη ρωτούν αν πάσχει από κορωνοϊό, όμως, η ίδια τους απάντησε πως είναι αρνητική.

eleni_hatzidou_arrosti_new_york5.jpg

«Νωρίς νάνι σήμερα, γιατί αύριο έχουμε φωτογράφιση και θα πρέπει να τη βγάλω. By the way, ήδη νιώθω καλύτερα και, για εσάς που ρωτάτε, είμαι αρνητική στον κορωνοϊό, ευτυχώς», έγραψε σε άλλο story της.