Το νέο τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη δεν είναι απλά αριθμοί αλλά κρύβει ένα γλυκό μήνυμα

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη δεν είναι απλά αριθμοί αλλά κρύβει ένα γλυκό μήνυμα

Η αποκρυπτογράφηση αποκαλύπτει, δύο πολύ σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή της και ήθελε να τα έχει για πάντα χαραγμένα πάνω της. 

Ως τηλεοπτική μαμά και ως Μαίρη Αντωνοπούλου στην σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» η οποία ρίχνει αυλαία απόψε με το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, η Κατερίνα Παπουτσάκη, έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της. Την ίδια ακριβώς που έχει για τα δύο αστέρια της δικής της ζωής, τον μεγαλύτερο γιο της Μάξιμο και τον μικρότερο, Κίμωνα. Για αυτό και ήθελε να τους έχει για πάντα...πάνω της.

https://www.instagram.com/p/Cb2ABKdIVQA

Το τατουάζ - γρίφος με τους αριθμούς

Η ηθοποιός αγαπά ιδιαίτερα τα τατουάζ και έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν τα χαρακτηριστικά και διακριτικά σχέδια που έχει χαράξει στο σώμα της. Αυτή τη φορά όμως αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο σχέδιο που ενώ αρχικά μοιάζει πολύπλοκο, είναι στην ουσία πολύ απλό και σημαντικό. Και δεν χρειάζεται καν την βοήθεια ενός αριθμολόγου.

1650371172410-179855174-papoutsakitatouaz.jpg

Όπως το βλέπετε λοιπόν, η σειρά των αριθμών 03052013, αναφέρεται στην ημερομηνία που γεννήθηκε ο μεγαλύτερος γιος της Μάξιμος, ο οποίος την έκανε για πρώτη φορά μαμά στις 3 Μαϊου του 2013, ενώ η επόμενη, 04032019, είναι η ημέρα που γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της Κίμωνας. Για τον δεύτερο μάλιστα τον περασμένο μήνα στα γενέθλιά του, μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τους κοντινούς της φίλους, είχαν κάνει ένα ιδιαίτερο πάρτι για την ονοματοδοσία του.

https://www.instagram.com/p/Ca-R8fCLqH8

Αυλαία για τα «Καλύτερα μας χρόνια»

Απόψε στις 22.00, η τηλεοπτική σειρά που έκανε την έκπληξη ήδη από την περσινή χρονιά, θα κλείσει την τηλεοπτική σεζόν της, με ένα ιδιαίτερο επεισόδιο. Και προφανώς από την ανάρτηση που έκανε ο Μελέτης Ηλίας, όπου βλέπουμε όλους τους πρωταγωνιστές, ντυμένους ως Τσάρλι Τσάπλιν, βρισκόμαστε χρονικά στο 1978, τότε που η Τάνια Τσανακλίδου πήρε μέρος στην Eurovision με το τραγούδι «Τσάρλι Τσάπλιν».

https://www.instagram.com/p/CchwW1ljpWD

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα δούμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στον τρίτο κύκλο. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαίρη Αντωνοπούλου, σύζυγος και μητέρα 3 παιδιών, θα προσπαθήσει από την νέα χρονιά να ισορροπήσει την ζωή της με την καριέρα της ως σχεδιάστρια μόδας.

Τα καλύτερά μας χρόνια: Παπουτσάκη, Σωτηροπούλου, Θεωνά οι νέες σταρ των 70’s!

Όπως θα δούμε όμως και σήμερα στις 22.00 από την ΕΤ1, θα προσπαθήσει κυρίως να σώσει τον γάμο της με τον Στέλιο. Πεισματάρηδες όπως είναι και οι δύο αρνούνται να υποχωρήσουν. Η μαμά Ερμιόνη παράλληλα ανησυχεί περισσότερο για την υγεία της, ενώ η δεύτερη της κόρη Νανά (Τζένη Θεωνά) θα κάνει προσπάθειες επίσης να σώσει τον δικό της γάμο με τον Δημήτρη. Αυτή θα τα καταφέρει ωστόσο.