MasterChef: Πανηγυρισμοί από την «κλίκα» και το Twitter για την αποχώρηση του Βασίλη

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Πανηγυρισμοί από την «κλίκα» και το Twitter για την αποχώρηση του Βασίλη

Πως οι διαβασμένοι παίκτες φτάνουν στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού, μετά την αποχώρηση και του Βασίλη. 

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef σηματοδοτεί και τις εξελίξεις που θα έχουμε τις επόμενες 3 εβδομάδες, μέχρι να φτάσουμε στην πολυπόθητη 5αδα. Από εδώ και στο εξής, δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνο στρατηγική για τους φιλόδοξους παίκτες που βλέπουν μπροστά τους μόνο το έπαθλο. Η λεγόμενη «κλίκα» πέτυχε μία ακόμη νίκη χθές με την αποχώρηση του Βασίλη, αναμενόμενη ωστόσο για το Twitter. Τι ρόλο όμως θα παίξει ο Μπόμπαινας, ποιοι από την κλίκα θα παραμείνουν και ποιοι θα θυσιαστούν;

https://www.instagram.com/p/CcgjjEyK2yi

Blind date και επικράτηση της Καλλιόπης

Γιάννος και Ελισάβετ ως χθεσινοί νικητές της δοκιμασίας, αγωνίστηκαν μεταξύ τους με κλειστά μάτια για να αναγνωρίσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούσαν από μία σούπα. Ο Γιάννος επικράτησε και κέρδισε την κάρτα ασυλίας. Στα χέρια του έμεινε μόνο για 5 λεπτά, γιατί την θυσίασε για να σώσει τον Μάριο. Βασίλης, Νίκος και Καλλιόπη ήταν οι 3 που αγωνίστηκαν στην διαδικασία της αποχώρησης.

Η θεά Καλλιόπη, η πιο αγαπητή παίκτρια του διαγωνισμού και όπως έχει εξελιχθεί και το μεγάλο outsider, κατόρθωσε να αντιγράψει καλύτερα ένα γκουρμέ πιάτο με ραβιόλια του Ιταλού σεφ καλεσμένου. Θα ήταν ειρωνεία όπως έλεγαν αρκετοί τηλεθεατές, σε εβδομάδα με θέμα την Ιταλική κουζίνα, ο Νίκος που ζει και εργάζεται στην Ιταλία, να μην καταφέρει να γυρίσει στο σπίτι.

provlepseis.JPG

Τα κατάφερε όμως και τελικά ο αδύναμος Βασίλης (που κάποιοι τον τρόλαραν ότι μοιάζει εμφανισιακά με τον Σωτήρη Κοντιζά) ήταν εκείνος που αποχώρησε. Η χαρά του Δημήτρη Ταϊρίδη ήταν μεγάλη, γιατί ήταν γνωστή η κόντρα τους. Η χαρά επίσης της «κλίκας» ήταν μεγάλη, γιατί σώθηκε ένας δικός τους, δηλαδή ο Νίκος.

klika.jpg

Όμως βρισκόμαστε πια στην τελική διαδρομή. Τα μέλη αυτής της «κλίκας» οι οποίοι θυμώνουν πολύ συχνά τους χρήστες του Twitter, δηλαδή ο Γιάννος, ο Μάριος, ο Πάνος, ο Χριστόφορος και ο Νίκος, ετοιμάζονται και για μία προσωπική μάχη. Είναι διαβασμένοι και έχουν παρακολουθήσει τα προηγούμενα MasterChef και οι μισοί έχουν ταλέντο. Σίγουρο θεωρείται από αρκετούς, πως ο Γιάννος και ο Πάνος θα θελήσουν να θυσιάσουν στην συνέχεια τους φίλους τους για να προχωρήσουν μπροστά.

Ο Χριστόφορος και ο Μάριος είναι αδύναμοι μαγειρικά, άρα σίγουρα θα αποχωρίσουν σύντομα, αν κληθούν σε διαδικασία αποχώρησης. Η κλίκα ωστόσο θέλει να φύγει σύντομα από τον διαγωνισμό, ο ισχυρός και διαβασμένος Νικήτας, η ταλαντούχα και μεθοδική Καλλιόπη και στο τέλος θα αναμετρηθούν με τον Μπόμπαινα. Η Ελπίδα και η Ελισάβετ θα φανεί πως θα είναι οι παράλληλες απώλειες.

Σε 2 εβδομάδες το σκηνικό θα έχει πια ξεκαθαρίσει. Προς το παρόν το MasterChef κάνει μία ολιγοήμερη διακοπή στα επεισόδια λόγω του Πάσχα και επανέρχεται δριμύτερο την Τετάρτη του Πάσχα.