Η αντίδραση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το GNTM 5 και τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η αντίδραση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το GNTM 5 και τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Το μοντέλο μίλησε στην Μπέτυ Μαγγίρα για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ριζικές είναι οι αλλαγές στο GNTM 5 αφού μόνο ο Γιώργος Καράβας θα βρίσκεται στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Άγγελος Μπράτης δεν θα είναι φέτος στο πόστο τους ενώ η Βίκυ Καγιά επιστρέφει δριμύτερη.

«Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ότι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», δήλωσε η Βίκυ Καγιά στο «Mega Καλημέρα».

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Μεγάλης Τρίτης η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM ανέφερε μεταξύ άλλων στη Μπέττυ Μαγγίρα την απόφαση να συμμετέχει ως κριτής στο GNTM, τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί για να κάνει τηλεόραση.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Το GNTM ήταν κάτι που ήταν να γίνει τη σωστή στιγμή

«Το σκέφτηκα. Ήταν θετική η σκέψη μου από την αρχή. Το είδα αρκετά θερμά. Ήθελα κι εγώ λίγο... Γενικά τα σκέφτομαι πάρα πολύ τα πράγματα, τα υπεραναλύω. Είχα και τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων που εμπιστεύομαι. Καθίσαμε, τα συζητήσαμε, τα είδαμε όλα. Ήταν κάτι που ήταν να γίνει τη σωστή στιγμή και συμπλήρωσε για τις δεύτερες σκέψεις που ίσως είχε: Επειδή μένω μόνιμα στην Αμερική από το 2010 μου ήταν λίγο δύσκολο να πάρω την απόφαση να τα μαζέψω και να φύγω. Τελικά δεν το έκανα. Μάζεψα λίγα», είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Την άλλαξε κατά πολύ την καθημερινότητά μου. Ουσιαστικά ήρθα εδώ, έκατσα πάρα πολύ καιρό. Έπρεπε κάπως να βολευτώ σε μια νέα πραγματικότητα που δεν την είχα ζήσει για πολλά χρόνια σ' αυτό το βαθμό. Άλλο να έρχεσαι για διακοπές», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/CXJrkFfL2_q

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά

Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά η Ισμήνη αποκάλυψε: «Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αρνητικά σχόλια, όσο χαλαρός και άνετος να είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα στεναχωρήσει. Όπως και να έχει είναι κάτι που εμείς τα μοντέλα το έχουμε περάσει πολύ, οπότε αυτά τα φίλτρα τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν».

«Επειδή έκατσα και τα σκέφτηκα όλα αυτά για τη σύγκριση στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά, το να φτάνεις να έχεις ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show, έχει χτίσει μια ταυτότητα και συν τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, το να φτάνουν σε σημείο να σε συγκρίνουν και να λένε ότι εμάς μας αρέσει και να σε βάζουν δίπλα-δίπλα για εμένα είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου. Οποιοσδήποτε θα χαιρόταν να υπάρχει σύγκριση με κάποιον πιο φτασμένο και έχει περισσότερη εμπειρία. Τελικά ήταν κάτι πολύ ευχάριστο όλο αυτό», τόνισε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Οι προτάσεις για τηλεόραση και η προσωπική της ζωή

Όταν ερωτήθηκε αν θα έλεγε ναι σε μια τηλεοπτική πρόταση το μοντέλο ανέφερε: «Πάντα με πολλή σκέψη. Δεν ξέρω τι θα έκανα. Ίσως είμαι λίγο πιο συγκεκριμένη σαν άνθρωπος. Υπάρχουν κάποιες ιδέες και συζητάω κάποια πράγματα αλλά είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν ξέρω. Σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρον αυτά που ακούω».

«Στην πορεία είδα ότι το GNTM είναι ριάλιτι. Δεν με τράβηξε το ριάλιτι σε αυτό το show. Με τράβηξε το στοιχείο της μόδας, της δημιουργίας, με τα παιδιά» ανέφερε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Ισμήνη δήλωσε: «Ποτέ δεν ήταν εύκολο. Και πριν το show. Έτσι έχω περάσει την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένα τίμημα. Είναι αυτό που λες παίρνω κάτι αφήνω κάτι. Η ζυγαριά αλλάζει όσο περνούν τα χρόνια [...] Είμαι καλά».

Πηγή κεντρικής: ismini_mini