Σοφία Καρβέλα: Το γράμμα του γιου της, Νέστορα, και η έξυπνη σπόντα για τη σχέση τους

Σοφία Καρβέλα: Το γράμμα του γιου της, Νέστορα, και η έξυπνη σπόντα για τη σχέση τους

Η Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε με τους followers της ένα ιδιαίτερο μήνυμα του μικρού.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τα social media, τουλάχιστον από την άποψη της επικοινωνίας με τους θαυμαστές της. Είναι πολύ ενεργή και οι αναρτήσεις που κάνει είναι συχνές, αναφορικά τόσο με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά της.

Αγαπημένη της συνήθεια σχετικά με τον τρόπο που επιλέγει να κάνει αναρτήσεις είναι να επιλέγει φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά της που απέκτησε με τον Θανάση Πανουργιά, τον Νίκο και τον Νέστορα. Για τον τελευταίο είναι που πρόσφατα έκανε ένα story, το οποίο, όμως, είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Το γράμμα του Νέστορα στη μαμά του, Σοφία Καρβέλα

Ο μικρός της γιος, Νέστορας, φαίνεται πως έγραψε ένα γράμμα απευθυνόμενος στη μαμά του, στο οποίο ουσιαστικά τής λέει πόσο καλή μαμά είναι, πετώντας της και μία σπόντα.

sofia_karvela_gios_gramma.jpg

«Είσαι η καλύτερη μαμά σε όλον τον κόσμο του Νέστορα. Ακόμα κι όταν γίνεσαι κακιά μαζί μου», έγραψε. Το γράμμα έγραψε πάνω σε μία σακούλα για εμετό που υπήρχε μέσα στο αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάστηκαν για να πάνε ταξίδι.

Η Σοφία Καρβέλα κάνει yoga με τους γιους της

Η Σοφία Καρβέλα περνάει πολύ χρόνο με τους γιους της και επιλέγει ασχολίες, στις οποίες μπορούν κι εκείνοι να συμμετέχουν πολλές φορές. Όπως όταν κάνει την αγαπημένη της yoga.

https://www.instagram.com/p/CbBPQqQPTdC

«Κάπως έτσι μοιάζει η άσκησή μου. Δεν έχω έναν φιλικό για γιόγκα, ζεν χώρο για να είμαι ειλικρινής… Μοιράζομαι αυτό σε περίπτωση που περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις, όπως έκανα εγώ παλιά... Ποτέ δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Οπότε το κάνω όπως και να ΄χει. Επίσης, τα αγόρια, ενώ πετούσαν μπάλες και έριχναν γροθιές γύρω μου και σε εμένα, μου είπαν ότι έτσι δυναμώνω και γίνομαι cool. Αρκετά καλό για να συνεχίσω», έγραψε.

Σοφία Καρβέλα: Η tb φωτογραφία και η ερωτική εξομολόγηση στον Θανάση Πανουργιά