Το παράπονο της Σοφίας Καρβέλα και ο τραυματισμός του γιου της

Το παράπονο της Σοφίας Καρβέλα και ο τραυματισμός του γιου της

Η Σοφία Καρβέλα πήγε να εμψυχώσει τους γιους της, αλλά κατέληξε να κάνει κάτι απρόσμενο.

Η Σοφία Καρβέλα πήγε με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα, σε ένα γήπεδο μπάσκετ, όπου τα παιδιά ήθελαν να παίξουν. Ως υποστηρικτική μαμά, κάθισε στον πάγκο μπροστά για να ζητοκραυγάσει, όμως, τα stories που έκανε στη συνέχεια είχαν κάτι διαφορετικό.

Αφού πρώτα έδειξε τα παιδιά της, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκανε ένα story με το οποίο μοιράστηκε ένα παράπονό της για τις ασχολίες της στη Florida.

Το παράπονο της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα, που πλέον έχει δικό της brand ρούχων, μοιράστηκε με το κοινό της πως ιδανικά θα ήθελε να βρίσκεται σε μία παραλία και να χαλαρώνει με ένα mojito στο χέρι.

sofia_karvela_gioi_basket.jpg

«Όταν είσαι στη Florida…

Οι φυσιολογικοί άνθρωποι χωρίς μικρά αγόρια, χαλαρώνουν στην παραλία πίνοντας mojitos και γελώντας. Εγώ, λιώνω σε έναν βρώμικο πάγκο σε ένα γήπεδο του μπάσκετ δίπλα στη λεωφόρο ζητοκραυγάζοντας για τα παιδιά μου.

Λέω ψέματα. Δε ζητοκραυγάζω για κανέναν. Παρακολουθώ σέξι, ψηλούς ανθρώπους στο Instagram που χαλαρώνουν στην παραλία», έγραψε.

Ο τραυματισμός του γιου της

Λίγο μετά, τράβηξε φωτογραφία το πόδι του γιου της γρατζουνισμένο και ματωμένο, κάτι που σημαίνει ότι λογικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έπεσε και χτύπησε, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα παιδιά.

sofia_karvela_gioi_basket2.jpg

Σοφία Καρβέλα: Το γράμμα του γιου της, Νέστορα, και η έξυπνη σπόντα για τη σχέση τους

Το νέο story με παράπονο

Άλλο ένα story το οποίο συνέχισε το παράπονό της σχετικά με το πώς περνάει τη μέρα της έφτασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Η Σοφία Καρβέλα, ενημέρωσε το κοινό πως, αντί να διαβάζει ένα βιβλίο περιμένοντας τα παιδιά της, συνέχισε να παρακολουθεί ανθρώπους στη διάσημη πλατφόρμα.

sofia_karvela_gioi_basket15.jpg

«Τώρα, σε ένα πάρκινγκ. Περιμένω τα παιδιά να τελειώσουν από το ελληνικό σχολείο. Αυτή θα ήταν μία ιδανική στιγμή να διαβάσω ένα ενδιαφέρον βιβλίο, αλλά, αντ’ αυτού, ακόμη παρακολουθώ σέξι, νέους ανθρώπους στο Instagram χωρίς παιδιά να μην κάνουν τίποτα σχετικό με αυτά που κάνω όταν είμαι στη Florida», είπε.