Σασμός: Η ζωή του Άγγελου κινδυνεύει από την Καλλιόπη η οποία ξεκάθαρα τον απειλεί

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η ζωή του Άγγελου κινδυνεύει από την Καλλιόπη η οποία ξεκάθαρα τον απειλεί

Η σουρεαλιστική ανατροπή στην δολοφονία του Στεφανή δεν πείθει τον Φραγκιαδάκη. Ο Μαθιός ζει ανέμελες στιγμές στο πρώτο του ταξίδι του με την Βασιλική. 

Τα πάνω κάτω έρχονται στην Κρήτη και στον Σασμό του Alpha. Σε σημείο που να αναρωτιέται κανείς τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. Μόνο ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης θα καταλάβει τη διαφορά. Ο Μανόλης παίρνει την μεγάλη απόφαση να καταγγείλει τον Μαθιό, ο Άγγελος παίρνει την μεγάλη απόφαση να διεκδικήσει δικαστικά την περιουσία της μητέρας του και κάποια στιγμή η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεμπερδεύει μια και καλή μαζί του, όπως λένε τα spoilers. Την ίδια ώρα το σκηνικό συμπληρώνεται από μία αστυνομική καταδίωξη και το ρομαντικό ταξίδι του Μαθιού με την Βασιλική.



Η πιο σουρεάλ σκηνή του Σασμού

Σκηνές γουέστερν θα ζήσουμε σήμερα με την καταδίωξη για την σύλληψη του «Αμερικάνου» ο οποίος τελικά θα πιαστεί προς ικανοποίηση του Μάκη. Εκείνος όμως (τον κακοποιό υποδύεται ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης) κάνει μία αναδίπλωση για να μείνει προστατευόμενος της αστυνομίας, για να μην βρεθεί στην φυλακή με τον Καραπάνο, ο οποίος περιμένει να τον εκδικηθεί. Ομολογεί την δολοφονία του Στεφανή (ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης αρχικά μένει άναυδος) ενώ την ίδια στιγμή έξω από την πόρτα της αστυνομίας έχει πάει ο Μανόλης για να καταγγείλει επίσημα τον Μαθιό ως δολοφόνο! Μα γίνονται αυτά τα πράγματα;


https://www.instagram.com/p/CZH5kSdLdNE

Ο Μανόλης έχει προλάβει να πει στην εμβρόντητη Θοδώρα ότι έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή και της λεει το όνομα. Που να ήξερε ότι είναι τόσο άτυχος, όταν αποφασίζει να ομολογήσει. Μετά από αυτό θα εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και θα ελπίζει, είτε ο Νικηφόρος, είτε η αστυνομία να συνεχίσουν τις έρευνες για να ανακαλύψουν τον αληθινό ένοχο.

Η Καλλιόπη απειλεί αλλά θα σκοτώσει τελικά και τον Άγγελο;

Στην περίπτωση της καπετάνισσας Σταματάκη, της Καλλιόπης δηλαδή, για φόνους ακούμε αλλά φόνους δε βλέπουμε. Τα spoilers τον τελευταίο μήνα υποστηρίζουν πως αποφασίζει να βάλει κάποιους να αφαιρέσουν ακόμη και τη ζωή του ίδιου της του ανηψιού, του Άγγελου. Φαίνεται ακραίο, αλλά όχι απίθανο το σενάριο. Όλα στην ουσία ξεκινούν από σήμερα, όπου ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει δικαστικά την περιουσία της μητέρας του Ανθούλας και να μην μείνει στο μικρό κομμάτι που του δόθηκε. Αυτόματα αυτό σημαίνει πως η Καλλιόπη χάνει την μισή και πλέον περιουσία της. Ανένδοτη είναι και μιλά για φωτιές που θα κάψουν τον ίδιο αν το τολμήσει. Αυτή η πρόθεση του Άγγελου βάζει τέλος και στην σχέση του με την Στέλλα. Της ζητά να αναλάβει την υπόθεση αλλά τελικά καταλαβαίνει πως δεν είναι με το μέρος του.



Η Σταματάκαινα ωστόσο θα κάνει και μία προειδοποίηση στην Βασιλική αλλά αυτή...ευτυχώς δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει. Θα της πει ότι ο Μαθιός έχει κάνει πράγματα για εκείνη τα οποία δεν φαντάζεται και όταν εκείνη της λέει ότι το ξέρει, εκείνη την αποστομώνει λέγοντας; «Δεν ξέρεις τίποτε». Μόνο που δεν της είπε τη φράση: «Για το χατήρι σου σκότωσε τον άντρα σου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Νικηφόρος ψάχνει τον δολοφόνο του πατέρα του ενώ ο Μαθιός καθυστερεί τον γάμο του

Σασμός: Η πρόταση γάμου στην Αργυρώ και το διαζύγιο της Θοδώρας

Σασμός: Η ζωή της Θοδώρας παίρνει μία δραματική τροπή και τα χάνει όλα