Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το ταξίδι στην Σύρο και η ξαφνική συνάντηση με την...Δρόσω

Κατερίνα Μπούσιου
Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Το ταξίδι στην Σύρο και η ξαφνική συνάντηση με την...Δρόσω

Οι πασχαλινές διακοπές του ζευγαριού στο νησί των Κυκλάδων και η συνάντηση με την Δανάη Μιχαλάκη από τις  Άγριες Μέλισσες. 

Η χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας και ο καλός καιρός το Πάσχα, έκανε αρκετούς ηθοποιούς και γνωστούς μας celebrities να προτιμήσουν τα νησιά μας για να περάσουν τις μίνι πασχαλινές διακοπές τους. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν στην Σύρο όπου και θα κάνουν Ανάσταση και θα μείνουν και την Κυριακή του Πάσχα και εκεί συνάντησαν τυχαία την Δρόσω μας από τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή την Δανάη Μιχαλάκη.

maravegias_michalaki.jpg

Πάσχα με φόντο το Αιγαίο

Δεν είναι η πρώτη φορά για το ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Ύδρα, που κάνει ένα μικρό ταξίδι. Είχαν προηγηθεί οι εκδρομές τους στο Παρίσι, στο Λονδίνο και στην Ιταλία τον χειμώνα και στις αρχές της Άνοιξης. Αυτές τις ημέρες αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα στην Σύρο, μαζί με φίλους τους. Και σε μία από τις νυχτερινές τους βόλτες στην Ερμούπολη, συνάντησαν και την Δανάη Μιχαλάκη, την γνωστή μας Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, η οποία βρίσκεται από την Μεγάλη Τετάρτη στο νησί μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CcpQOU7ole6

Η Δανάη έχει περάσει τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο νησί, καθώς οι γονείς της μένουν μόνιμα εκεί. Μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί σε σύνεντευξη της, πριν 3 καλοκαίρια και ενώ είχε ήδη τελειώσει την δραματική σχολή και είχε κάνει κάποιες οντισιόν, δουλεύοντας ως σερβιτόρα σε μία καφετέρια της Σύρου, δέχτηκε το τηλεφώνημα από την παραγωγή των Άγριων Μελισσών που της ζητούσαν να έρθει στην Αθήνα.

Η Τόνια και ο Κωστής θα αναχωρήσουν την Δευτέρα από το νησί. Άλλωστε ο τραγουδιστής και συνθέτης μετά το Πάσχα προετοιμάζεται για τις συναυλίες και την μεγάλη περιοδεία που θα κάνει το καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Ccn2LTgIGO9