Survivor: Οι ομάδες αλλάζουν ξανά αλλά ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζει να διχάζει το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Οι ομάδες αλλάζουν ξανά αλλά ο  Άρης Σοϊλέδης συνεχίζει να διχάζει το Twitter

Το μεγάλο έπαθλο με το ταξίδι στο Μαϊάμι και τον Ατζούν να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. 

Δύσκολο να επικρατήσει το πασχαλινό πνεύμα της αγάπης στον μακρινό Άγιο Δομήνικο και στο Survivor γιατί στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα, θα έχουμε ξανά ξεκαθαρίσματα και ανταγωνισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες θα αλλάξουν ξανά, ενώ το μεγάλο έπαθλο για το ταξίδι στο Mαϊάμι πηγαίνει στους μπλε, σύμφωνα με τα τελευταία spoilers.

https://www.instagram.com/p/CcjIQKRMZkO

Ο Άρης περνά στην αντεπίθεση

Μπορεί ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα στον Άρη και τον Τάκη να έχει αφήσει ακόμη τα ίχνη του στην ψυχολογία των παικτών, αλλά οι περισσότεροι προσπαθούν να κατευνάσουν τους υπόλοιπους για να μην έχουμε ξανά μία παρόμοια επανάληψη. Ωστόσο ο Άρης Σοϊλέδης είναι αποφασισμένος να περάσει στην σκληρή αντεπίθεση, για αυτό και στο τρέιλερ τον βλέπουμε να μιλά για κλίκα και να λέει χαρακτηριστικά πως εκείνοι που την αποτελούν: «Μόνοι τους έμειναν και μόνοι τους θα φύγουν». Ρίχνει και μία σπόντα στον Σπύρο Μαρτίκα που ξαφνικά ενδιαφέρθηκε για την υγεία του και τον ρώτησε για το πως αισθάνεται και το απέδωσε στην διπλωματία του φαρμακοποιού, λόγω του Ατζούν. Ο παραγωγός του Survivor, θα είναι και ο παρουσιαστής, όπως είχε συμβεί και τον προηγούμενο κύκλο, για λίγες ημέρες. Ετοιμαστείτε λοιπόν για την κλασσική του ατάκα: «Ντεν μπουρεί».

https://www.instagram.com/p/CcpuuLSMD0h

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έρχεται να προσφέρει το μεγάλο έπαθλο με το ταξίδι στο Μαϊάμι, κάτι που όλοι οι παίκτες λαχταρούν, όλες τις χρονιές. Στην μάχη για αυτό θα έχουμε και τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Ευτυχώς όχι σοβαρό. Απλά ο Εμμανουήλ θα βρει πάλι μία αφορμή για γκρίνια. Οι χρήστες του Twitter προς το παρόν συνεχίζουν εκτός από εκείνον να τα βάζουν με τον Σοϊλέδη, ο οποίος θεωρούν πως δεν είναι ειλικρινής για τις προθέσεις του. Βέβαια ο ίδιος, δεν γνωρίζει όλη την αλήθεια για το τι έχει ειπωθεί και τι έχει γραφτεί κυρίως εδώ στην Ελλάδα για εκείνον και την Σοφιάννα ξεκάθαρα. Και εκεί δεν θα έχουμε απλά την αντίδρασή του, αλλά και το ξέσπασμα του.

Κάποιοι μάλιστα από τους χρήστες, υποστηρίζουν πως ο Σοϊλέδης πάει τελικά στο Μαϊάμι. Μένει να δούμε την νέα αλλαγή που θα έχουμε στις ομάδες και αν θα μοιραστεί η κλίκα και πως θα αλλάξουν οι ισοροπίες μέσα στο reality.