Survivor Άρης Σοϊλέδης: Η Σοφιάννα, ο καβγάς και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση

Survivor Άρης Σοϊλέδης: Η Σοφιάννα, ο καβγάς και οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση

Οι παίκτες του Survivor έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι ένας παίκτης που τοποθετείται πολλάκις δημόσια στην κάμερα σχετικά με τους συμπαίκτες του. Σχολιάζει από λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων μέχρι προσωπικά των συμμετεχόντων και λεπτομέρειες για τη συμβίωσή τους.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του Survivor, ο Εμμανουήλ μίλησε για τη σχέση που κατά τα λεγόμενά του έχει αναπτύξει ο Άρης Σοϊλέδης και η Σοφιάννα Αβραμάκη, λέγοντας συγκεκριμένα:

«Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τη Σοφιάννα, τον Άρη και τη Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάννα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι Μπλε, δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω. Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο; Υπάρχει ένας έρωτας, νομίζω, τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο Άρης Σοϊλέδης απειλεί με οικειοθελή αποχώρηση

Το τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor που θα προβληθεί σήμερα (18 Απριλίου), περιλαμβάνει έναν τσακωμό μεταξύ του Τάκη και του Άρη, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινίζεται ακριβώς για τι πράγμα μιλάνε. Ο Τάκης κατηγορεί τον Σοϊλέδη ότι υποτιμάει ανθρώπους, ενώ ο τελευταίος τού ζητάει να μάθει να σέβεται. Ένα στιγμιότυπο δείχνει και τη Σοφιάννα με ένα ύφος αγανάκτησης.

https://www.instagram.com/p/CcfEeZzKY0u

Survivor: Ο τσακωμός της Ασημίνας με τον Κατσαούνη και το TikTok του Σοϊλέδη εκνεύρισαν το Twitter

Το Twitter, μάλιστα, βλέπει υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor τη Σοφιάννα. Για κάποιους, αυτό είναι άδικο, ενώ άλλοι την περιμένουν για να την ψηφίσουν να φύγει.

Η Μαρία Αντωνά ακύρωσε τη σημερινή της εμφάνιση στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Μαρία Αντωνά είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί στη σημερινή εκπομπή του «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου, όμως, τελευταία στιγμή το ακύρωσε. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, πήρε τον λόγο και εξέφρασε την απογοήτευσή της σχετικά με την ακύρωση της τελευταίας στιγμής, καθώς η εμφάνιση της καλεσμένης ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί ήταν να είναι μαζί μας η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά. Ένα κορίτσι που αγαπάμε πάρα πολύ και τηλεοπτικά και από κάθε άποψη, γιατί είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Μου κακοφάνηκε πάρα πολύ όταν ενημερώθηκα λίγο πριν βγω στον αέρα ότι δεν θα είναι κοντά μας και αυτό, γιατί το έχουμε προγραμματισμένο εδώ και πολύ καιρό. Εμείς εδώ θα ρωτούσαμε για όλα τη Μαρία Αντωνά, όπως κάνουμε με κάθε καλεσμένο, αλλά δε θα στεκόμασταν σε κάτι που θα έφερνε πιθανώς σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο. Εμένα, αν με ρωτάς, δε θα πω ‘με ενόχλησε’, με στεναχώρησε. Θα μπορούσε να είναι κοντά μας και να κάνουμε την κουβέντα μας αυτή. Και απέναντι στον Άρη έχουμε κρατήσει μια στάση αντικειμενική. Όλα καλά. Ο καθένας παίρνει την απόφασή του, τη σεβόμαστε, ασχέτως αν τη δεχόμαστε ή όχι με την έννοια του πώς την κρίνουμε. Να ‘ναι καλά. Όλα καλά», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.